Η πίτα του συλλόγου «Αμπερνάλλι» Σορωνής

Η πίτα του συλλόγου «Αμπερνάλλι» Σορωνής

Η πίτα του συλλόγου «Αμπερνάλλι» Σορωνής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Την ετήσια κοπή της πίτας του πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σορωνής «Αμπερνάλλι» παρουσία μελών και τοπικών αρχών του νησιού μας.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Σορωνής, με τις ευλογίες του πανοσιολογιότατου π. Νεκτάριου Πόκια και του αιδεσιμότατου π. Μιχαήλ Κρητικού. Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την τίμησαν με την παρουσία τους.


Πέρα από τα μέλη του συλλόγου, στην γιορτή παρευρέθηκαν ο υφυπουργός νησιωτικής πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΕΚ «Γεννηματάς» κ. Δημήτριος Τσοπανάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σορωνής κ. Αντώνιος Σαββάκης, ο πρώην δήμαρχος Καμείρου κ. Στέφανος Δημητράς και ο πρόεδρος του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 κ. Σπυρίδων Ράμμος.
Επίσης, τηλεφωνικά ευχήθηκε ο αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Διακοσταματίου Σάββας.

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και για την έμπρακτη στήριξη που δίνουν με την παρουσία τους στον σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»