Ετοιμάζονται και πάλι να μας... διασώσουν;

Ετοιμάζονται  και πάλι να μας... διασώσουν;

Ετοιμάζονται και πάλι να μας... διασώσουν;

Μιχάλης Μαστής

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Ο παραλογισμός και πάλι σε όλο του το μεγαλείο. Μέτρα, που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε ένα εκρηκτικό αδιέξοδο, με ολέθριες συνέπειες, ισοδύναμες με εκείνες της… άτακτης φυγής από την ευρωζώνη, όπως αρέσκονται να μας αναλύουν οι ειδικοί.
Πρόγραμμα αποτυχημένο από κάθε άποψη. Δοκιμασμένα αποτυχημένο. Ανεφάρμοστο και παρανοϊκό.


Οι εταίροι χτυπούν και πάλι τα τύμπανα του πολέμου. Ενός ιδιότυπου οικονομικού πολέμου, που δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο στη χώρα μας.

Έξι ολόκληρα χρόνια ακούμε και βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια: Για την ρευστότητα που εξανεμίζεται, για την ανάπτυξη που έρχεται, για την αξιολόγηση που πλησιάζει, για τις απειλές των δανειστών μας και την οικονομική ασφυξία που ΘΑ επιβληθεί σε βάρος μας αν δεν... και πάει λέγοντας.

Το αποτέλεσμα προβλέψιμο και μετρήσιμο: Η ελληνική κοινωνία φτωχοποιείται ολοένα και περισσότερο. Οι επιχειρήσεις συρρικνώνονται εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι (πρώην επαναστάτες και σφόδρα πολέμιοι των μνημονίων) κατά παραγγελία των δανειστών μας.

Καμία απολύτως αλλαγή στην καθημερινότητα του πολίτη, του εργαζόμενου, του επιχειρηματία, του συνταξιούχου. Για την ακρίβεια αλλαγές υπάρχουν αλλά δυστυχώς είναι προς το χειρότερο.

Ο ισχυρός πυλώνας της οικονομίας, της κοινωνίας, της χώρα μας, έξω από τις οικονομικές αναλύσεις, είναι η ΕΛΠΙΔΑ κι η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Το δίδυμο αυτό βρίσκεται δυστυχώς εδώ και χρόνια στο «εκτελεστικό απόσπασμα». Τα αίτια τα γνωρίζουμε όλοι μας.

Όσο λοιπόν ο τόπος μας θα δοκιμάζεται από αυτού του είδους τους πειραματισμούς και τις παρανοϊκές αποφάσεις, τόσο το αδιέξοδο θα γίνεται και πιο ορατό. Ακόμα και για εκείνους που βλέπουν τα πάντα τριγύρω μας, να εξελίσσονται... ρόδινα.!

Διαβάστε ακόμη

Θεόδωρος Παπανδρέου: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο Αναλυτικό και Ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Γιατί να ψηφίσουμε στις Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024;

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος