Ροδίτης βρήκε πορτοφόλι με 1.800 ευρώ και το παρέδωσε

Ροδίτης βρήκε  πορτοφόλι με 1.800 ευρώ και το παρέδωσε

Ροδίτης βρήκε πορτοφόλι με 1.800 ευρώ και το παρέδωσε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6043 ΦΟΡΕΣ

Ένας τραπεζικός υπάλληλος, ο κ. Αργύρης Κωσταράς 42 ετών, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που είχε 1.800 ευρώ(!) και το οποίο ανήκε σε συμπολίτη μας, που το έχασε το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ιαλυσού για να εφοδιάσει το όχημά του.

Ο κ. Αργύρης Κωσταράς, ο οποίος είναι υπάλληλος Τράπεζας και οποίος όπως δήλωσε μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε να το κρατήσει!

Είχε σταματήσει σε βενζινάδικο, στον αυτόματο πωλητή καυσίμων, κοντά στο σούπερ μάρκετ Πάππου και την ώρα που προσπάθησε να βάλει καύσιμα, διαπίστωσε ότι στο έδαφος υπήρχε ένα πορτοφόλι.

Όταν το άνοιξε έμεινε άναυδος. Περιείχε ποσό της τάξης των 1.800 ευρώ(!) και κανένα άλλο στοιχείο που να παραπέμπει στον ιδιοκτήτη του.

Αμέσως, ο 42χρονος έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και παρέδωσε το πορτοφόλι με τα 1800 ευρώ, στον αξιωματικό υπηρεσίας.

Την άλλη μέρα, νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να μπορέσουν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη. Όταν έφθασαν στο βενζινάδικο, λίγη ώρα μετά ήρθε και ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, ο οποίος το αναζητούσε.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό ήταν ότι ο 30χρονος Δ. Κ. που είχε στην κατοχή του το ποσό αυτό, ήταν άνθρωπος του μεροκάματου, αφού δούλευε πρωί και βράδυ σε δύο δουλειές και μάλιστα το ποσό αυτό προορίζονταν για να καλύψει βασικές του υποχρεώσεις.

Οι δύο συμπολίτες μας, βρέθηκαν από κοντά και ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, ευχαρίστησε θερμά τον Αργύρη Κωσταρά για την πράξη του.

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κω: 35χρονη πυρπόλησε μοτοποδήλατο και συνελήφθη επιτόπου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου