Γιάννης Γεωργαλλής: «Το Ρέθυμνο μας είχε πληγώσει στην πρεμιέρα»

Γιάννης Γεωργαλλής: «Το Ρέθυμνο μας είχε πληγώσει στην πρεμιέρα»

Γιάννης Γεωργαλλής: «Το Ρέθυμνο μας είχε πληγώσει στην πρεμιέρα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Ο Κολοσσός δεν έχει ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο

Ο αρχηγός του Κολοσσού H Hotels, Γιάννης Γεωργαλλής, αναφέρθηκε στο blog του τόσο στο χαμένο παιχνίδι των Τρικάλων όσο και στο σημερινό με το Ρέθυμνο: «Ο πρώτος γύρος πήγε καλά για εμάς αλλά όλοι πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα.

Στο τελευταίο παιχνίδι, δεν είχαμε καλή εικόνα καθώς κάναμε πολλά λάθη κι έτσι γνωρίσαμε την ήττα από τα Τρίκαλα. Μία ομάδα που ξέραμε πως είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και την αφήσαμε να επιβάλει τον ρυθμό της. Ό,τι έγινε, έγινε όμως, γιατί πλέον ξεκινά ο β’ γύρος με μία σειρά πολύ δύσκολων και απαιτητικών παιχνιδιών.

Με τη διακοπή, μας δόθηκε μία ευκαιρία να ξεκουραστούμε αλλά και να κάνουμε μία μίνι προετοιμασία. Το καλό είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι όλες αυτές τις ημέρες ήμαστε όλοι μαζί.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Στην πρεμιέρα, μας είχαν πληγώσει καθώς μας νίκησαν. Πρόκειται για μία ομάδα που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Μάλιστα, θα είναι λίγο αλλαγμένη σε σχέση με το ματς του α’ γύρου αφού έκανε κάποιες νέες προσθήκες.

Είναι μία ομάδα έδρας και ρυθμού κι εμείς δε θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να τον ελέγξουν, γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε πρώτα από την άμυνά μας».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή