Με «τεσσάρα» συνέχισε η Κατταβιά

Με «τεσσάρα» συνέχισε η Κατταβιά

Με «τεσσάρα» συνέχισε η Κατταβιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 79 ΦΟΡΕΣ

Επιβλήθηκε χθες άνετα της Τήλου (4-0) στο Κορακόνερο και παραμένει στην κορυφή της Β’ Κατηγορίας για τον α’ όμιλο

Με τέσσερα γκολ… φιλοδώρησε η Κατταβιά την Τήλο χθες στο Κορακόνερο, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με το Διγενή να έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο 26’, μετά από πάσα του Μήτρου, ο Δράκος πλάσαρε ωραία κι έκανε το 1-0, ενώ στο 53’ο Κουλιμπαλί σούταρε και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το 2-0 έγινε με σέντρα του Μήτρου και κεφαλιά του Δράκου στο 65’, και στο 72’ ο Κουλιμπαλί με πλασέ ουσιαστικά… καθάρισε το παιχνίδι τριπλασιάζοντας τα τέρματα της Κατταβιάς.

Η Τήλος παρόλα αυτά, είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 83’, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μόσχου, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Σέντη με σουτ έξω από την περιοχή. Από το 59’ και μετά η Τήλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ηρακλή Σακελλάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για… θέατρο.

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Σπάρταλης με βοηθούς τη Βασιλείου και τον Ορφανό.

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης (63’ Σέντης), Μαϊλης (81’ Χατζημιχαήλ), Σαλαμαστράκης, Μήτρου (73’ Τσακμακίδης), Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασόπουλος, Μαριεττάκης
Τήλος: Χατζηνικόλας Μιχ., Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής (62’ λ.τ. Καρασάββας), Σακελλάρης Ηρ., Αγκόλλι (78’ Γερογιάννης), Μόσχου, Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή