Αυξάνονται οι επιλογές στη Ρόδο ενόψει Κυριακής

Αυξάνονται οι επιλογές στη Ρόδο ενόψει Κυριακής

Αυξάνονται οι επιλογές στη Ρόδο ενόψει Κυριακής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 118 ΦΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή του συνόλου των ποδοσφαιριστών, πλην φυσικά του τραυματία Αμανατίδη, θα αρχίσουν να κορυφώνουν από αύριο τα «ελάφια» την προετοιμασία τους για το ματς με τον Εργοτέλη

Μόνο ο Χρήστος Αμανατίδης θα λείπει, εκτός απροόπτου φυσικά, από τη «φαρέτρα» του Σάββα Ορφανίδη, στο παιχνίδι της Ρόδου με τον Εργοτέλη, την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται με άδεια στη Δράμα για οικογενειακούς λόγους, στο νησί θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή και θα μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ώστε να επανέλθει στην ενεργό δράση στα μέσα Φεβρουαρίου.

Χθες τα «ελάφια» προπονήθηκαν στο βοηθητικό, σήμερα θα πάρουν ανάσες στο πλαίσιο του ρεπό τους, ενώ από αύριο θα αρχίσουν να κορυφώνουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Οι Αντώνης Πιτταράς και Στέφανος Νικήτας, ξεπέρασαν πλήρως το πρόβλημα που τους άφησε εκτός προγράμματος το τελευταίο δεκαήμερο, ενώ από αύριο θα είναι διαθέσιμος και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος απουσίασε για λίγες μέρες λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών του.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο