Νέος προπονητής του Αστέρα Μασσάρων ο Γιώργος Ορφανίδης

Νέος προπονητής του Αστέρα Μασσάρων ο Γιώργος Ορφανίδης

Νέος προπονητής του Αστέρα Μασσάρων ο Γιώργος Ορφανίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Ούτε μέρα δεν έχασε η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων μετά την παραίτηση του Σάββα Σταυρίδη από την τεχνική ηγεσία.

Η ήττα από τον Ηρακλή Λάρδου, η οποία έμπλεξε για τα καλά την ομάδα σε περιπέτειες, καθώς και το κενό που δημιουργήθηκε στον πάγκο της, ανάγκασε τους Μασσαρενούς να βάλουν τα δυνατά τους, ώστε η νέα εβδομάδα να βρει τους ποδοσφαιριστές με προπονητή κοντά τους.

Ο πρώτος προς τον οποίο στράφηκε η διοίκηση ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης, ο οποίος δεν άργησε να πει το ναι, το βράδυ της Κυριακής, και από χθες έπιασε δουλειά, με πρώτο στόχο να επαναφέρει την ηρεμία στους κόλπους της ομάδας, να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και να τους οδηγήσει όσο το δυνατόν συντομότερα στα θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, οι Μασσαρενοί κορυφώνουν τις προσπάθειές τους να βρουν, έστω και την τελευταία στιγμή, έναν έμπειρο επιθετικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση έχει στραφεί στους Στάθη Αλεξανδρίδη και Γιώργο Πλαγγέντη, ελπίζοντας σήμερα σε μία θετική απάντηση του ενός εκ των δύο.

Το «ευχαριστώ» στο Σάββα Σταυρίδη
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Σάββα Σταυρίδη για την προσφορά του στο σύλλογο, εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα:

«Η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων θεωρεί την αποχώρηση του Σάββα Σταυρίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ως αποτέλεσμα της υπέρμετρης αγάπης του για το σύλλογο που είναι γέννημα θρέμμα του. Γι’ αυτό και σέβεται την απόφασή του. Εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Σάββα Σταυρίδη για όλη την προσφορά και το έργο του. Η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων καλεί σε συμπαράσταση όλους τους φιλάθλους της ομάδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τους έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ και θυμίζει ότι η φιλία στις δύσκολες στιγμές μετριέται και φαίνεται…»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”