Μέρος της νησίδας Στρογγύλη ενοικιάζει ο δήμος Χάλκης

Μέρος της νησίδας Στρογγύλη ενοικιάζει ο δήμος Χάλκης

Μέρος της νησίδας Στρογγύλη ενοικιάζει ο δήμος Χάλκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 907 ΦΟΡΕΣ

Η πρώτη δημοπρασία θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου

Τέσσερα στρέμματα από τη νησίδα Στρογγύλη ετοιμάζεται να ενοικιάσει ο Δήμος Χάλκης, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης που έλαβε πριν από μερικές μέρες το Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση της οικονομικής επιτροπής.

Ειδικότερα, «ο Δήμος Χάλκης προκηρύσσει Δημόσιο ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση τεσσάρων (4) στρεμμάτων στην βραχονησίδα ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ του Δήμου Χάλκης.

1) Ο φανερός ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της επιτροπής Δημοπρασιών του Δήμου Χάλκης άρθρο 1,2,4,5,6 Π.Δ.270/81 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23/02/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ. Αν αποβεί άκαρπος θα επαναληφθεί ξανά την Πέμπτη 02/03/2017 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χάλκης

2) Ελάχιστο όριο ετήσιας προσφοράς μισθώματος ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2,500,00 €).

3) Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει στο φάκελο των δικαιολογητικών τους να εσωκλείουν και εγγυητική επιστολή τραπέζης συμμετοχής στο διαγωνισμό ποσού 250,00 ευρώ υπέρ του Δήμου Χάλκης( αντιστοιχεί στο 10% του μισθώματος εκκίνησης).
Οποιαδήποτε προσφορά αναφορικά με το μίσθωμα, κατώτερη της ανωτέρω ελάχιστης ετήσιας προσφοράς είναι άκυρη.
Οποιαδήποτε προσφορά δεν διαλαμβάνει εγγυητική επιστολή τραπέζης υπέρ του Δήμου Χάλκης στο ποσό των 250,00, ευρώ είναι επίσης άκυρη.

4) Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις ή κοινοπραξίες, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει την Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε με τον ν. 2513/1997. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν και φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα ενεργούν για λογαριασμό τους ή για λογαριασμό υπό σύσταση Εταιρίας ή Κοινοπραξίας, χωρίς να κρίνεται απαραίτητο να συμμετάσχουν στη συνέχεια σε αυτές, αρκεί να δηλωθεί πριν από την έναρξη του διαγωνισμού και εγγράφως από τον πλειοδότη – φυσικό πρόσωπο η Εταιρική ή Μετοχική σύνθεση της υπό σύστασης Εταιρίας για λογαριασμό της οποίας (και μόνον αυτής) ενεργεί.
Η Συμμετοχή στο διαγωνισμό και κατάθεση δικαιολογητικών είναι επιτρεπτή μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του Διαγωνισμού, ήτοι μέχρι τις 11:00π.μ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ. Αν επαναληφθεί, η κατάθεση δικαιολογητικών είναι επιτρεπτή μέχρι τις 11:00 π.μ. 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ.

5) Οι ενώσεις και οι κοινοπραξίες ή και οι εταιρείες υπό σύσταση δεν υποχρεούνται να λάβουν ορισμένη νομική μορφή προκειμένου να υποβάλλουν την προσφορά, ενώ υποχρεούνται να πράξουν τούτο, εάν επιλεγούν ως μισθωτές, μέχρι της ημερομηνίας σύναψης της μισθωτικής σύμβασης.

6) Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν δήλωση του ν. 1599/1986, όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, στην οποία δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση των όρων της Διακήρυξης, είναι ενήμεροι κατά τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και δεν τελούν υπό πτώχευση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή εκκαθάριση, ούτε έχει κινηθεί εναντίον τους τέτοια διαδικασία. Σε περίπτωση κατάθεσης προσφοράς από νομικό πρόσωπο την σχετική δήλωση υπογράφει ο νόμιμος εκπρόσωπός του.
Σε περίπτωση συμμετοχής στο διαγωνισμό προσώπου, που ενεργεί για λογαριασμό υπό σύσταση εταιρείας, οφείλει το φυσικό αυτό πρόσωπο να προσκομίζει δήλωση του ν. 1599/1986, όπως εκάστοτε ισχύει, από κάθε ένα από τα φυσικά πρόσωπα-εταίρους της υπό σύσταση εταιρείας, με την οποία θα δηλώνεται από κάθε έναν ξεχωριστά ότι έχει λάβει γνώση των όρων της Διακήρυξης, είναι ενήμερος κατά τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές του υποχρεώσεις και δεν τελεί υπό πτώχευση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή εκκαθάριση, ούτε έχει κινηθεί εναντίον του τέτοια διαδικασία.
Αν στην πλειοδοσία συμμετέχει εταιρία, ο εκπρόσωπος της εταιρίας οφείλει να παρουσιάσει συγκεκριμένο έγγραφο (καταστατικό ή πρακτικό Δ.Σ.) σε επικυρωμένο αντίγραφο, που να πιστοποιεί την εξουσία του να εκπροσωπεί την εταιρία.

7) Στα έγγραφα νομιμοποίησης συμμετοχής στον διαγωνισμό πρέπει να περιλαμβάνεται και δήλωση του διαγωνιζόμενου (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής) ότι αυτός έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης, τους οποίους και αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
Η παρούσα Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδα του Νομού Δωδ/νήσου και μια (1) Αθηναϊκή και θα αναρτηθεί στον πίνακα δημοσιεύσεων του Δήμου Χάλκης καθώς και στην Ιστοσελίδα www.dimoschalkis.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Γραφείο του Δημάρχου Χάλκης για να λαμβάνει πλήρες αντίγραφο της Διακήρυξης και για παροχή διευκρινίσεων (Χάλκη, τηλεφ: 22460 45072- 22463 60200-5),
Email: patrosmich@yahoo.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ».

Διαβάστε ακόμη

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου