Thomas Cook: +40% οι κρατήσεις για Ελλάδα

Thomas Cook: +40%   οι κρατήσεις για Ελλάδα

Thomas Cook: +40% οι κρατήσεις για Ελλάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Αύξηση 40% στις κρατήσεις για Ελλάδα καταγράφει ο δεύτερος μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ στην Ευρώπη, Thomas Cook, o οποίος προέβη έγκαιρα στη διεύρυνση της προσφοράς του στη χώρα μας.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν φέτος Κύπρος, Βουλγαρία, Πορτογαλία και Κροατία. Αυτά τα επίπεδα ζήτησης αντισταθμίζουν τις απώλειες στην Τουρκία.

Ο τουρ οπερέιτορ καταγράφει σε όλες τις αγορές αύξηση 9% στις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2017, με το Ην. Βασίλειο να παρουσιάζει αύξηση 1%, τη Βόρεια Ευρώπη να έχει διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης, και την ηπειρωτική Ευρώπη να έχει ισχυρή ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τον CEO του οργανισμού, Peter Fankhauser, ο γερμανικός αερομεταφορέας Condor συνεχίζει να υφίσταται την επίδραση της μειωμένης ζήτησης για Τουρκία και τις αυξημένες πληρότητες στα Κανάρια. Ωστόσο, η ισχυρή ζήτηση για Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις μειώσεις σε συγκεκριμένα δρομολόγια, συμβάλλει στο να αντισταθμιστούν οι απώλειες αυτές.

Ο αερομεταφορέας θα εκτελεί ένα ευρύ φάσμα από νέα δρομολόγια με αναχώρηση από τη Γερμανία προς Ελλάδα (Σάμο, Θεσσαλονίκη Βόλο), Βουλγαρία (Mπουργκάς), Κροατία (Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ), Κύπρο (Λάρνακα, Πάφο), Μάλτα, Πορτογαλία (Πόρτο Σάντο) και ΗΠΑ (Λας Βέγκας, Νέα Ορλεάνη, Πίτσμπουργκ, Σαν Ντιέγκο και Σιάτλ).

Διαβάστε ακόμη

Α. Βασιλικός: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό

Επανασυστήνεται η Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού