Η κοπή της πίτας του Κολλεγίου Ρόδου

Η κοπή της πίτας του Κολλεγίου Ρόδου

Η κοπή της πίτας του Κολλεγίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 435 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Κολλεγίου Ρόδου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του εκπαιδευτηρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα εγκάρδιο και ευχάριστο κλίμα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του εκπαιδευτηρίου κ. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσφορά του τόσο στο εκπαιδευτικό-παιδαγωγικό όσο και στο λειτουργικό μέρος του ομίλου και έθεσε τους νέους στόχους του οργανισμού και όσον αφορά το τρέχον σχολικό έτος αλλά και για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των δράσεων για το επόμενο διδακτικό έτος.

Το Κολλέγιο Ρόδου είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός υψηλών προδιαγραφών με άρτιο εκπαιδευτικό, αθλητικό και τεχνολογικό εξοπλισμό στον οποίο οι μαθητές όλων των βαθμίδων έχουν την δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους αποκτώντας πολύπλευρη παιδεία ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος. Επιστέγασμα όλων των προσπαθειών, αποτελούν οι πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις των μαθητών του Κολλεγίου οι οποίες πιστοποιούν και την ποιότητα της παρεχόμενης παιδείας.

Οι μαθητές του ομίλου έχουν με επιτυχία διαγωνισθεί και διακριθεί στις πανελλαδικές εξετάσεις με το υψηλότερο, στα Δωδεκάνησα και εκ των υψηλότερων στην Ελλάδα, ποσοστό επιτυχίας στα ΑΕΙ (85,4%) τα τελευταία 7 χρόνια καθώς και σε διαγωνισμούς ξένων γλωσσών, ρομποτικής αλλά και πανελλήνια πρωταθλήματα, παραμένοντας σταθερά στην κορυφή, κάνοντας υπερήφανους όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που το στηρίζουν αλλά και τον τόπο τους, την Ρόδο.

Επιπλέον, το Κολλέγιο Ρόδου επιλέχθηκε ως το μοναδικό σχολείο για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα για τον διαγωνισμό BRITISH ENGLISH OLYMPICS που διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των γνώσεων που έχουν αποκτήσει τα παιδιά και των υψηλότατων ποσοστών επιτυχίας σε πιστοποιήσεις της Αγγλικής γλώσσας. Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης επιλογής ήταν η πρόκριση του σχολείου στους τελικούς ανάμεσα σε 150 ομάδες από όλο τον κόσμο και η πρώτη διάκριση με 2 βραβεία.

Διαβάστε ακόμη

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου