Σε διεθνή έκθεση τροφίμων στο Μιλάνο το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων στο Μιλάνο  το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων στο Μιλάνο το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με τη γνώση του και με υπευθυνότητα απέναντι στους επιχειρηματίες, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη διεθνή έκθεση τροφίμων TUTTO FOOD που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας, με σκοπό την εξειδικευμένη προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας και γαστρονομίας σε επιλεγμένους αγοραστές της ιταλικής και διεθνούς αγοράς.

Οι ανάγκες της ιταλικής αγοράς, όπως αυτές έχουν διαγνωστεί και μελετηθεί από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αποτελέσουν το κριτήριο για την προώθηση των προϊόντων των συμμετεχόντων.

Η φυσική παρουσία στελεχών του Επιμελητηρίου, με γνώση των τοπικών αναγκών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των Ιταλών αγοραστών, εγγυάται την αρτιότερη προώθηση των προϊόντων και των επιχειρήσεων.

Η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών αποτελούν προτεραιότητα και στόχο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν την πρόθεση για συμμετοχή τους στο περίπτερο που θα διατηρεί στην παραπάνω έκθεση. Η συμμετοχή θα αφορά τη διάθεση προϊόντων και προωθητικού υλικού, το οποίο θα διανέμεται στους επισκέπτες και πιθανούς αγοραστές.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ενημερώσουν εγγράφως το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την πρόθεση της συμμετοχής τους το αργότερο έως την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 στο email info@detap.gr και θα ακολουθήσει περαιτέρω επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΤΑΠ, στα τηλέφωνα 2241044280 και 2241044288.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές