Μία βόλτα στην αγορά της Ρόδου

Μία βόλτα στην αγορά της Ρόδου

Μία βόλτα στην αγορά της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 522 ΦΟΡΕΣ

Για μια ακόμη χρονιά βραβεύτηκε με “χρυσό σκούφο” το εστιατόριο “Μαυρίκος” στη Λίνδο, που παραμένει στην αφρόκρεμα των εστιατορίων της Ελλάδας. Αλλωστε για τους γνωρίζοντες παραμένει σταθερή αξία.

• Συνεχίζονται οι εκπτώσεις στα καταστήματα του νησιού σε μια προσπάθεια να κινηθεί η αγορά. Από τα πιο εντυπωσιακά ποσοστά εκπτώσεις είναι αυτά του καταστήματος Suzana Moda (γυναικεία και παιδικά ενδύματα στην Ανάληψη) που φθάνουν έως και το 70%.

• Σεμινάριο στη Λίνδο για τις νέες τάσεις θαλασσινών στην εστίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου (στο πολιτιστικό κέντρο Ι. Ζίγδης) και αφορά αποκλειστικά μάγειρες και εστιάτορες. Υλοποιείται από τα “ΚΕΚ Γεννηματάς” σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

• Ιδιαίτερη επιτυχία σημειώνει η προσπάθεια του ξενοδοχείου Kresten Royal για την οργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων, βαπτίσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων.

• Συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στην Κτηματαγορά της Ρόδου η Engel & Volkers. Οπως αναφέρει «η τεχνογωσία των τοπικών συμβούλων μας, το εκτενές δίκτυό μας και το δοκιμασμένο σύστημα της Engel & Volkers θέτουν τις καλύτερες βάσεις για να κατευθύνουν με επιτυχία το θέμα σας στον επιθυμητό στόχο».

• Εφθασε στη Ρόδο η νέα σειρά στρωμάτων “Rebranding Hotels” από την White Hellenic Premium Mattresses. Για τους ενδιαφερόμενους βρίσκεται στη Ρόδου-Λίνδου 233 άνωθεν της βιομηχανίας ξενοδοχειακού εξοπλισμού “Σαλαχούρης ΑΒΕΕ”.

Διαβάστε ακόμη

19 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους της Δωδεκανήσου

ΕΝΦΙΑ: 6 & 7 Απριλίου η ανάρτηση των εκκαθαριστικών

«Πρωταθλήτρια» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοινή επιστολή των νησιωτικών συλλόγων λογιστών για τους κατοίκους Εξωτερικού

Ε. Κρητικός: 1.200 πλειστηριασμοί και κατασχέσεις στα Δωδεκάνησα

Λογαριασμοί ρεύματος: Τα μέτρα στήριξης για τον Νοέμβριο

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Δίνουν έως 180.000€ σε νέες επιχειρήσεις

ΙΕΛΚΑ: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τη διατροφή των Ελλήνων, ποια προϊόντα έχουν «κόψει» από το 2009