Σε ρυθμούς Εργοτέλη ο Ιάλυσος

Σε ρυθμούς Εργοτέλη ο Ιάλυσος

Σε ρυθμούς Εργοτέλη ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και ο Δημήτρης Σταυλάς και πιθανόν να προλάβει το επόμενο ματς

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Ιάλυσο, με τον Μάρκο Στεφανίδη να ρίχνει το βάρος στην τεχνική των παικτών του αλλά και στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στον δύσκολο αγώνα με τον Εργοτέλη που έρχεται για την 21η αγωνιστική.

Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να κάνει όσο γίνεται καλύτερη διαχείριση του ρεπό της, αυτή την εξ αναβολής 16η αγωνιστική καθώς η ομάδα των «ερυθροκίτρινων» έχει ήδη δώσει το παιχνίδι της και έχει βγάλει την αγωνιστική της υποχρέωση.

Μοναδικό πρόβλημα από πλευράς τραυματισμών, είναι αυτό του Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη ατομικό πρόγραμμα. Θα το πράττει μέχρι την Κυριακή όπως έγινε γνωστό και στη συνέχεια, θα προσπαθήσει να μπει στους ρυθμούς και της υπόλοιπης ομάδας και είναι πολύ πιθανόν να προλάβει το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Ιάλυσος ως γνωστό, στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας και προκειμένου να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμος στο ματς με τον Εργοτέλη, θα δώσει αύριο στις 15.30 φιλικό παιχνίδι με τον Ευκλή στο «Οικονομίδειο», με τον τεχνικό της ομάδας να δοκιμάζει σχήματα αλλά και τακτικές, σε μια προσπάθεια να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή