Έφυγε από τη ζωή με τέσσερις μέρες διαφορά από την σύζυγό του!

Έφυγε από τη ζωή με τέσσερις μέρες διαφορά από την σύζυγό του!

Έφυγε από τη ζωή με τέσσερις μέρες διαφορά από την σύζυγό του!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5060 ΦΟΡΕΣ

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του 87χρονου

Τελειωμό δεν έχουν οι τραγωδίες της ασφάλτου για το νησί της Ρόδου, καθώς χθες το απόγευμα, ένας ακόμα συμπολίτης μας, 87 ετών ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί της Ρόδου – Λίνδου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το νέο τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον 87χρονο, κάτοικο Ασκληπειού, σημειώθηκε λίγο πριν το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Τροχαία Ρόδου, ο άτυχος 87χρονος κινούνταν από τα Κολύμπια προς τον Αρχάγγελο, με προορισμό το σπίτι του, που βρίσκεται ανάμεσα σε Κιοτάρι και Ασκληπειό.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί επισήμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο 87χρονος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Διερχόμενοι οδηγοί, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και διασώστες του έφτασαν στο σημείο πολύ γρήγορα. Διαπιστώθηκε ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένος και η κατάστασή του κρίσιμη.
Αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά δυστυχώς, ο άτυχος συμπολίτης μας δεν άντεξε.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας
Ο μπαρμπα – Μήτσος όπως τον αποκαλούσαν στο Ασκληπειό, ήταν ένα εξαιρετικά αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία όπου ζούσε. Η μοίρα επέφερε διπλό χτύπημα στην οικογένειά του, αφού μόλις την περασμένη Δευτέρα, είχε αποβιώσει η σύζυγος του γεγονός για το οποίο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και στεναχωρημένος. Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι, από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής