Ελεύθεροι με όρους οι δύο νεαροί για τις κλοπές

Ελεύθεροι με όρους  οι δύο νεαροί για τις κλοπές

Ελεύθεροι με όρους οι δύο νεαροί για τις κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 638 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους, ο 19χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής και ο 20χρονος Έλληνας, που κατηγορούνται για κλοπές δικύκλων και για κατοχή ναρκωτικών.

Σε βάρος των δύο νεαρών δραστών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και χθες το μεσημέρι συνοδευόμενοι από τη συνήγορό τους, κα. Βάσια Παπαγεωργίου προσήχθησαν ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι τα ναρκωτικά τα είχαν για δική τους χρήση, ενώ σε ό,τι αφορά τις κλοπές των δικύκλων υποστήριξαν ότι τα βρήκαν μαζί με τα κλειδιά τους έξω από τα ΕΛΤΑ και τα χρησιμοποίησαν για να κάνουν απλώς μια βόλτα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στον 20χρονο Έλληνα επιβλήθηκε και ο όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους συνελήφθησαν προχθές για κλοπή μοτοσικλέτας, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τους δύο δράστες εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στην πόλη της Ρόδου, περιπολούντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και σε έλεγχο που τους έκαναν βρήκαν να κατέχουν ο καθένας ξεχωριστά, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης βρέθηκε στην κατοχή τους δίκυκλη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή. Το κλεμμένο δίκυκλο και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών