Σεμινάριο αγιορείτικης κουζίνας

Σεμινάριο αγιορείτικης κουζίνας

Σεμινάριο αγιορείτικης κουζίνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 664 ΦΟΡΕΣ

Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο.

Πρόκειται για το σεμινάριο μοναστηριακής αγιορείτικης κουζίνας, το οποίο φιλοξενήθηκε το Σάββατο 11 και την Δευτέρα 13 Μαρτίου στο «Ροδίνι», καθώς επίσης και την Κυριακή 12 Μαρτίου στη Λίνδο στο Πνευματικό Κέντρο Ζίγδη.

Η παρουσίαση έγινε από τον μοναχό Νικήτα Αγιορείτη, ο οποίος κατάγεται από την Κω και ζει στο Άγιο Όρος.

Ωστόσο αποτελεί έναν από τους καλύτερους «πρεσβευτές» της Δωδεκανησιακής κουζίνας, αφού ταξιδεύει συνέχεια σε όλα τα μέρη του κόσμου. Πρόσφατα βρέθηκε στην Αυστρία, ενώ σύντομα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Όπως λέει ο ίδιος, φροντίζει να διαδίδει όπου σταθεί και όπου βρεθεί την τοπική κουζίνα της Δωδεκανήσου, αφού οι τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά μας θέλουν να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά μας φαγητά.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές