Έντονη διαμαρτυρία του  Βασίλη Υψηλάντη για τη νέα αδικία σε βάρος Σύμης, Πάτμου και Αρκιών

Έντονη διαμαρτυρία του  Βασίλη Α. Υψηλάντη, π. Βουλευτή Δωδεκανήσου και αίτημα για την άρση των νέων αδικίων σε βάρος των κατοίκων Σύμης, Πάτμου και Αρκιών με την εφαρμογή του Π.Δ 32/2016 και τον χαρακτηρισμό ως δασικών, στην ουσία χορτολιβαδικών εκτάσεων.

Η δήλωση του  Βασίλη Α. Υψηλάντη είναι η ακόλουθη :

"Τον παραλογισμό και την ασχετοσύνη των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ πληρώνουν για μια ακόμα φορά οι νησιώτες. Κυρίως στη Σύμη, την Πάτμο και τους Αρκιούς.

Βλέποντας, τις περουσίες τους,  ξαφνικά να απαξιώνονται και να χαρακτηρίζονται ως δασικές!  Εργαλείο της νέας αυτής "νησιωτικής πολιτικής", το Π.Δ 32/2016 "Ορισμός επιστημονικών κριτηρίων και συνεκτιμώμενων στοιχείων για την υπαγωγή εκτάσεων στις περιπτώσεις των παραγράφων 1, 2 και 5 του άρθρου 3 του Ν. 998/1979".

Με την εφαρμογή των απίστευτων κριτηρίων  αυτού και την κατάρτιση δασικών χαρτών άλλοτε χορτολιβαδικές εκτάσεις χαρακτηρίζονται ως δασικές! Καλώ τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροςώπους, να ευαισθητοποιηθούν και άμεσα να απαιτήσουν από την Κυβέρνηση την άρση της νέας αυτής  αδικίας σε βάρος των νησιωτών."