Σαντορινιός σε τρικυμία

Αιφνιδιαστική παρέμβαση για τις αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης δύο κατειλημμένων κτιρίων στην Αθήνα καταγράφηκε χθες από έναν (ακόμα) αναρμόδιο.

Μόνο που ο Νεκτάριος Σαντορινιός, υφυπουργός Ναυτιλίας επισήμως, άρα μέλος της κυβέρνησης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ζήτησε...από την κυβέρνηση να μη δημιουργούνται εντάσεις και προβλήματα και σε αυτούς που κάνουν καταλήψεις!

Σας παραθέτω ολόκληρη την αποστροφή του λόγου του μήπως εσείς βγάλετε άκρη τι εννοεί: «Όλα αυτά πρέπει να γίνονται σε ένα κλίμα που να μην τορπιλίζει την ασφάλεια της χώρας, αλλά και να μη στερεί πολιτικά δικαιώματα των πολιτών. Όμως οι καταλήψεις δεν είναι δικαίωμα, είναι καταχρηστικό δικαίωμα.

Επομένως, εγώ πιστεύω ότι καλώς προχωράμε σε αυτές τις διαδικασίες, αρκεί αυτό να μη δημιουργεί εντάσεις και να μη δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους πολίτες και σε αυτούς που κάνουν καταλήψεις.

Να μην υπάρχουν ζητήματα στέρησης δικαιωμάτων να μην υπάρχουν ακραίες συγκρούσεις με αυτούς, τέτοιες καταστάσεις δεν τις θέλουμε, δεν τις χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

(σχόλιο από ΤΑ ΝΕΑ)