Μεσημέρι ο αγώνας του Ιάλυσου

Νωρίτερα στις 13.30 θα ξεκινήσει ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής στο «Οικονομίδειο», ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Προοδευτική την προσεχή Κυριακή.

Αρχικά το ματς –όπως και τα περισσότερα- είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15.00, αλλά η Προοδευτική κατέθεσε αίτημα προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά,  το οποίο έγινε δεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στο μεταξύ η προετοιμασία για τον αγώνα αυτό από πλευράς Ιάλυσου, συνεχίσθηκε σε εντατικούς ρυθμούς. Σκοπός όλων είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα με τον Εργοτέλη, αλλά και την ισοπαλία στη Ραφήνα. Οι δυνατότητες για να επιτευχθεί ο στόχος υπάρχουν, κάτι που φαίνεται από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Μάρκος Στεφανίδης γύμνασε τους παίκτες του χθες στο «Οικονομίδειο» και είδε όλους όσους έχει διαθέσιμους, σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο μοναδικός απών από τη δύσκολη συνάντηση με την ομάδα της Προοδευτικής είναι ο τιμωρημένος Γιάννης Αρχοντούλης.

Όπως ειπώθηκε, είναι πολύ πιθανόν ο Άγγελος Χειμωνέττος να πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Ο γκολκίπερ του Ιάλυσου τραυματίσθηκε στο ματς της Ραφήνας, αλλά δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του και θα τεθεί κατά πάσα πιθανότητα στην διάθεση του προπονητή του.