Αναβάλλεται το «Κάστρο Μονολίθου Tempo Race»

Σε άλλη ημερομηνία και όχι την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου θα γίνει ο ποδηλατικός αγώνας «1ο Κάστρο Μονολίθου Tempo Race» για την αντοχή από τον «Μεσόγειος».

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε προχθές το βράδυ από τον ροδίτικο ποδηλατικό σύλλογο λόγω πένθους ενός εκ των χορηγών της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αφορά τις κατηγορίες Έφηβων-Παίδων-Γυναικών-Νεανίδων, Κορασίδων-Παγκορασίδων- Masters, κι ανεξαρτήτως της ημέρας διεξαγωγής του, η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί από το Κιοτάρι και τη διασταύρωση προς το Ασκληπειό με τερματισμό στην Πλατεία του Μονόλιθου. Σύμφωνα με τον τύπο του αγώνα, θα υπάρχουν πέντε σπριντ ανά 10χλμ., με το νικητή στα συγκεκριμένα να βραβεύεται ξεχωριστά απ’ αυτόν της γενικής κατάταξης.

Η ανακοίνωση για την αναβολή:
«Το σωματείο μας με λύπη, ανακοινώνει, ότι κατόπιν απαίτησης λόγω πένθους ενός εκ των χορηγών του αγώνα που διοργανώνουμε, αυτός αναβάλλεται μέχρι του ορισμού νέας ημερομηνίας διεξαγωγής!
Εκ της διοικήσεως».

Αυτό όμως το σαββατοκύριακο δεν θα περάσει χωρίς αγωνιστική δράση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου. Η αναβολή του παραπάνω αγώνα άλλαξε τα σχέδια του «Μεσόγειος», κι έτσι η Ελένη Τσαβαρή και ο Στέλιος Πατηνιώτης θα συμμετάσχουν στο «1st Race of Zeus Cup-time trial» και το 5ο CRITERIUM AEK «Γεώργιος Τρανόπουλος» στην Αθήνα. Να θυμίσουμε πως ο Μιχάλης Τριομμάτης έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο διεθνή γύρο «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Μετά την αναβολή του αγώνα μας, λόγω προσωπικού πένθους ενός εκ των χορηγών του αγώνα, η ομάδα μας με αστραπιαίες ενέργειες, εξασφάλισε την αγωνιστική συμμετοχή δύο αθλητών μας, σε αγώνες στην Αθήνα.

Έτσι λοιπόν, με συνοδό τον υπεύθυνο εκδηλώσεων της ομάδος μας κο Πατηνιώτη Ελευθέριο, οι Τσαβαρή Ελένη και Πατηνιώτης Στέλιος, θα λάβουν μέρος στους κάτωθι αγώνες:

Σάββατο 18/03/2017: 1st Race of Zeus Cup-time trial
Κυριακή 19/03/2017: 5ο CRITERIUM AEK Γεώργιος Τρανόπουλος

Να θυμίσουμε ότι ο άλλος έφηβος αθλητής μας, Τριομμάτης Μιχάλης, θα αναχωρήσει και αυτός για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβει μέρος στον διεθνή γύρο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας».