Ημερίδα Καράτε στην Κρεμαστή

Την περασμένη Κυριακή 12 Μαρτίου και παρά τις αποχές, ολοκληρώθηκε η 1η  Ημερίδα Κάτας Σότοκαν J.K.A Καράτε, στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής, παρουσία 102 καρατέκα, εκ των οποίων 94 ήταν μαθητές και 8 εκπαιδευτές από σχολές Σότοκαν J.K.A ενώ υπήρξαν και 55 θεατές.

Στο σεμινάριο αυτό, που ήταν δωρεάν για όλους, διδάχθηκαν τα κάτας (φόρμες τεχνικών), Χέιαν και Τέκκι.

Οι senseis, Αφεντούλης Νίκος 5 Dan JKA, Λαυράκης Αντώνης 3 Dan, Κατσαράς Νίκος 2 Dan JKA, Κλωνάρης Νίκος 2 Dan JKA, Σταύρος Καψής 2 Dan JKA, Κούντρας Θεόδωρος 2 Dan, Χόφμαν Μέλανη 2 Dan JKA, Παναγιώτης Κουτεντάκης 1 Dan JKA, δίδαξαν και μεταλαμπάδευσαν τις πολύχρονες και πολύτιμες γνώσεις τους στους μικρούς και μεγάλους καρατέκα. Οι διοργανωτές τους ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους.

Στο περιθώριο του σεμιναρίου ο διοργανωτής σύλλογος Α.Σ Σότοκαν Καράτε Ρόδου, βράβευσε έναν παλιό και ίσως ξεχασμένο αθλητή του νησιού μας, τον Personal trainer κο Λουκά Ιωάννη για τα 35 χρόνια ενασχόλησης και προσφοράς του στο άθλημα της σωματικής διάπλασης μέσα από τα γυμναστήρια της Ρόδου. Ο Ιωάννης Λουκάς έχει βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στο ροδίτικο αθλητισμό και αυτό, του το  αναγνωρίζουν όλοι.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν επίσης όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών που τους τίμησαν με την παρουσία τους και τους ανακοινώνουν πως οι δραστηριότητες σχετικά με το Σότοκαν J.K.A καράτε συνεχίζονται ακούραστα και με αυξητικό ρυθμό!