Αποφασισμένοι στον Ιάλυσο για νίκη επί της Προοδευτικής

Αποφασισμένοι να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι με την Προοδευτική, είναι οι παίκτες του Ιάλυσου. Θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να δείξουν σε όλο τον κόσμο που θα πάει στο «Οικονομίδειο», πως δεν τους ταιριάζει η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται.

Βέβαια ο αντίπαλος είναι η Προοδευτική, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στον 4ο Όμιλο και θα έρθει στο νησί μας για να παλέψει το παιχνίδι, όπως κάνει σε όλα τα ματς και κυρίως, σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο, διαγράφοντας πολύ καλή πορεία. Τελευταία μεγάλη της επιτυχία, η νίκη της επί του πρωτοπόρου Ιωνικού, δείγμα πώς παίζει για την ιστορία της αλλά και το γόητρο της.

Ο Μάρκος Στεφανίδης προπόνησε χθες τους παίκτες του στο «Οικονομίδειο», ρίχνοντας το βάρος στην τακτική που θα ακολουθηθεί στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι, που σημειωτέον θα ξεκινήσει στις 13.30 για να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά οι φιλοξενούμενοι.

Ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει κανένα  πρόβλημα με συμμετοχή ποδοσφαιριστών του.
Τη θέση του Άγγελου Χειμωνέττου που δεν προλαβαίνει τελικά να αποθεραπευτεί, έχοντας τραυματιστεί στο ματς της Ραφήνας,  θα πάρει ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ενώ εκείνη του τιμωρημένου Γιάννη Αρχοντούλη, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, θα την καλύψει πιθανότατα ο Αλιατίδης που θα αγωνιστεί δίπλα στον Φυλακούρη.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, καλούν αύριο στο γήπεδο όλους τους φίλους τους, καθώς σε ένα τέτοιο ματς η στήριξη του… δωδέκατου παίκτη είναι αναγκαία.