Διαγόρας: Θα παίξουν και για τον Καλημέρη!

Η 23η αγωνιστική φέρνει σήμερα τον πρωτοπόρο Διαγόρα να αντιμετωπίζει στην Λάρδο τον Ηρακλή, ο οποίος καίγεται για βαθμούς κι έχει ακόμα τα περιθώρια για να κυνηγήσει την παραμονή του στην Κατηγορία.

Και μόνο το γεγονός αυτό, καθιστά δύσκολη την αποστολή του γηραιού της πόλης μας, που θέλει την επιτυχία για να συνεχίσει χωρίς καμία άλλη απώλεια προς την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του, έκαναν χθες με τους παίκτες τους ένα μικρό χαλάρωμα.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν έτοιμοι και γι αυτό το παιχνίδι, παρά τις ελλείψεις τους.
Απόντες θα είναι από τον σημερινό αγώνα οι Γιάννης Μαρίνου και Τσαμπίκος Πεταυράκης, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους και να επανέλθουν το γρηγορότερο δυνατό.

Οι υπόλοιποι είναι όλοι στην διάθεση του και φυσικά είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και να την αφιερώσουν στον άτυχο Γιάννη Καλημέρη  

ΕΓΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ
Ο πιο άτυχος παίκτης από τους κυανέρυθρους φέτος, είναι ξεκάθαρο πώς είναι ο Γιάννης Καλημέρης, ο οποίος εγχειρίζεται σήμερα στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται πώς ο Καλημέρης έχει ολική ρήξη στον πρόσθιο χιαστό και μερική ρήξη στον οπίσθιο.

Ο ποδοσφαιριστής αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Αθήνα και το μεσημέρι θα υποβληθεί στην επέμβαση από τον έγκριτο γιατρό Γιάννη Βλάμη .
Η ΑΡ εύχεται στον ποδοσφαιριστή την ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Χειρουργείται σήμερα στην Αθήνα από τον γιατρό Γιάννη Βλάμη, ο Γιάννης Καλημέρης Χειρουργείται σήμερα στην Αθήνα από τον γιατρό Γιάννη Βλάμη, ο Γιάννης Καλημέρης