Με μισή αποστολή στην Κω ο Φοίβος

Με ελλείψεις στην αποστολή του αναχωρεί αύριο για την Κω ο Φοίβος.

Η ομάδα της Κρεμαστής θα αντιμετωπίσει εκεί στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries στις 12.30, τον ισχυρό στην έδρα του Αντίμαχο, σε ένα παιχνίδι όπως αποκαλείται …δεύτερης ταχύτητας.

Και οι δυο αντίπαλοι διαθέτουν καλές ομάδες φέτος και βρίσκονται ένα σκαλοπάτι κάτω από τον πρωτοπόρο Διαγόρα.

Ο Μιχάλης Πολιάς προετοίμασε τους παίκτες του κατάλληλα, αλλά έχει και πολλές ελλείψεις κύρια από τραυματισμούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Κω:
Ο Στέργος Φελεγκάκης για επαγγελματικούς λόγους, ο Αντώνης Θεοδοσίου, που δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του, ο τραυματίας Κάτρι Ντόστι, ο στρατευμένος Αντι Ταφάνι, ο επίσης  τραυματίας Απόστολος Μάτσης, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο ευρισκόμενος ακόμα σε ανάρρωση Ραφαήλ Θαρρενός.

Στον κόουτς του Φοίβου απομένουν δεκατέσσερις παίκτες και το μόνο ενθαρρυντικό είναι, πώς μετά από πολύ καιρό της αποστολής μετέχει  έχοντας και πιθανότητες να αγωνιστεί, ο Δημήτρης Χαρτοφύλης.

Οι δεκατέσσερις του Φοίβου που θα ταξιδέψουν στην Κω είναι οι Μουστάκας, Τόππος, Μήτρου, Παϊζάνος, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Σωκρ., Αξιώτης, Τρέχας, Τσουβαλάς, Παλάζης, Μόσχος, Ν. Ορφανίδης, Πανταζόπουλος και Χαρτοφύλης. Θα φύγουν αύριο το πρωί, θα αγωνιστούν στις 12.30 και θα επιστρέψουν το ίδιο βράδυ.