Δωδεκάνησος: Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Μετά το «διάλειμμα» του περασμένου Σαββατοκύριακου, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Δωδεκάνησου, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ.

Η αυλαία ανοίγει στην Κρήτη, όπου οι Αετοί φιλοξενούν το Μαρούσι, και στη συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Αθήνα και το Μετς όπου ο ΠΑΣΚΑ φιλοξενεί τη Δωδεκάνησο, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναμένεται να παραταχθούν όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Ηράκλειο καθώς η συμμετοχή του Κώστα Ζαραγκότα και του Νίκου Δαούλα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε livestreaming από την ιστοσελίδα xxsports.org.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σήμερα

Σούδα (13.00’) Αετοί Κρήτης – Μαρούσι

Διαιτητές: Καμπίτσης, Δημητρουλάκης

Μετς (19.30’) ΠΑΣΚΑ – Δωδεκάνησος

Διαιτητές: Θεονάς, Στρέμπας

Αδαμόπουλου (21.00’) Αργοναύτες Βόλου – Ήφαιστος Πάτρας

Διαιτητές: Αθανασόπουλος, Δημοβέλης

Αύριο

Μπάρα (14.30’) Αστέρας Τρικάλων – Άρης

Διαιτητές: Σαρρής, Φασούλας

Καλαμίτσα (17.00’) Ίρις Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος

Διαιτητές: Προκοπίου, Στούμπος

Δύο Αοράκια (17.00’) Ηράκλειο – Άτλας Αθηνών

Διαιτητές: Αρτεμάκη, Πελίκα.

Παρούσα και φέτος η Πελίκα

Συνεχίζοντας τις σπουδές της στην Κρήτη, η Ροδίτισσα διαιτητής, Μαρία Πελίκα, είναι και φέτος παρούσα με τη σφυρίχτρα της στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ.

Αύριο θα διευθύνει μαζί με τη Δόμνα Αρτεμάκη τη συνάντηση του πρωτοεμφανιζόμενου Ηρακλείου με τον Άτλαντα στο πανέμορφο γήπεδο «Δύο Αοράκια».

*Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Αστυνομικών Ρόδου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.