Χωρίς άγχος και γκολ, το Σύμη - Τήλος

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η χθεσινή συνάντηση στη Σύμη, ανοίγοντας έτσι το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία και συγκεκριμένα στον α’ όμιλο, ανάμεσα στην τοπική, ομώνυμη ομάδα και την Τήλο.

Αν και η Τήλος είχε τουλάχιστον τρεις σημαντικές φάσεις για να σκοράρει και να θέσει τα θεμέλια άλλης μιας νίκης, βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό Τσαουσέλη κάτω από την εστία των γηπεδούχων.

Πρώτη καλή στιγμή για την Τήλο σημειώθηκε στο 30’ με σουτ από πλάγια του Ηρακλή Σακελλάρη και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσαουσέλης πραγματοποίησε απόκρουση με υπερένταση ύστερα από εξαιρετική κεφαλιά, πάλι του Ηρακλή Σακελλάρη, ενώ «έβγαλε» και το απευθείας φάουλ του Μόσχου στο 70’.

Γενικά, πραγματοποιήθηκε ένα ελεύθερο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν πια βαθμολογικές σκοπιμότητες. Η Σύμη προσπάθησε κυρίως να απειλήσει με σέντρες, χωρίς όμως να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη φάση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Δημητριάδη και Αυγενικού.

Σύμη: Τσαβαρής, Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος Μ., Χατζηπέτρος Ν., Μεγαλούδης, Καραγιάννης (59’ Τσίκκης), Καραβαΐλης, Ράπι Α. (75’ Μπερζέστα), Στεφάνου (85’ Χότζα), Ράπι Τζ., Λεβεντέρης.
Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Μόσχου, Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Ηρ., Σακελλάρης Κωνστ. (79’ Φλέγκας), Αγκόλι, Οικονόμου Ζ.