ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου:  «Κύριοι της ΝΔ, έχετε χρεοκοπήσει όχι μόνο τη χώρα αλλά και πολιτικά»

Σε ανακοίνωση - απάντηση προς τη ΝΟΔΕ που εξέδωσε η Νομαρχική Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει τα εξής:

Αλγεινή εντύπωση μας προκαλεί η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα.

Επιμένει σε μια διαρκώς επιδεινούμενη ρητορική καταστροφολογίας, περιτυλιγμένη με το μανδύα της λήθης, λες και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ιδρύθηκε χθες. Επιχειρεί να διαγράψει από το παρελθόν της την πορεία της στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, από το 1974 έως σήμερα, αλλά δεν πείθει ούτε τους ίδιους τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της.

Η συγκολλητική ουσία του οράματος της εξουσίας που συγκρατεί σε ένα σώμα το πολιτικό μόρφωμα που ονομάζεται σήμερα Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται καθημερινά το πόσο βρώμικη είναι.

Μόλις χθες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε πως στο επόμενο διάστημα θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση του αποκαλούμενου «πάρτι» στο χώρο της Υγείας που συνέβαινε μέχρι το 2015. Άραγε τι έχει να πει για αυτό η ΝΔ; Φυσικά σιωπά…

Όπως σιωπά και για το γεγονός πως στη μεταπολίτευση κατέστρεψε τη χώρα σε αγαστή συνεργασία εναλλαγής εξουσίας με το ΠΑΣΟΚ. 40 χρόνια καταστροφής, τα οποία άφησαν πίσω τους 330 δις € δημόσιο χρέος, 400 δις € ιδιωτικό χρέος, διαλυμένες δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές, με την κοινωνία να στενάζει στη φτώχια και την απόγνωση. Κύριοι της ΝΔ, έχετε χρεοκοπήσει όχι μόνο τη χώρα αλλά και πολιτικά.

Αν υπάρχει η παραμικρή ευθιξία στα στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, τους καλούμε να απολογηθούν δημόσια σε ένα από τα παρακάτω σκάνδαλα που δημιούργησαν ως κυβερνώντες:

SIEMENS, NOVARTIS, ΚΕΕΛΠΝΟ, κλείσιμο ΕΡΤ, θαλασσοδάνεια 210 εκ. €, Κήρυκας Χανίων, Ολυμπιακοί Αγώνες 2004, εξοπλιστικά προγράμματα, γερμένα υποβρύχια και ναυπηγεία Σκαραμαγκά…

Να είστε σίγουροι, πως το φθινόπωρο του 2019 στις εθνικές εκλογές οι μόνοι χρεοκοπημένοι που θα απομείνουν θα είστε εσείς.