Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστεί το σύλλογο “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου

Η αποστολή  Ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γηροκομείο Κιλκίς και στο κέντρο χρονίων παθήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είχε ευμενή υποδοχή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ελπίζουμε να υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να στεκόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν, αναφέρει η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου, κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη.

«Πιστεύουμε ότι η προσφορά Ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, νοσοκομειακού ιματισμού κ.λπ., θα ανακουφίσει και θα εξυπηρετήσει ανάλογες περιπτώσεις ασθενών και τροφίμων».

«Η προσφορά νοσοκομειακού εξοπλισμού», αναφέρει η κ. Γεωργιάδη είναι πάντοτε μια ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΙΚΗ και ΥΛΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, στην δύσκολη αυτή εποχή, που η κρίση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία των ιδρυάτων και των νοσοκομείων».
Παραθέτουμε με ικανοποίηση την ευχαριστήρια επιστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


«Αγαπητή κυρία Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδου,
Εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου Κιλκισιωτών εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μας προς εσάς, τον Φιλανθρωπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», του οποίου έχετε την τιμή να είστε Πρόεδρος, καθώς επίσης και τον σύζυγό σας κ.Γεώργιο Γεωργιάδη, ιατρό στο επάγγελμα και με καταγωγή από το Καμπάνη Κιλκίς, για τη σημαντική σας προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.

Η προσφορά σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού προς το Γηροκομείο Κιλκίς, αποτελεί πραγματική ανάσα ζωής σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας. Τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα των 6,5 τόνων νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών της προσφοράς σας, στηρίζουν ισχυρά τη λειτουργία αλλά και την ίδια την άνετη βιωσιμότητα του πολύτιμου Ιδρύματος Υγείας και Πρόνοιας του νομού μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε φίλους σαν κι εσάς, που παρόλο που βρισκόμαστε στα δύο άκρα της Ελλάδας, είστε δίπλα στις ανάγκες μας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και το έργο μας.
Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε το εξαιρετικό σας έργο επ’ ωφελεία των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας.

Θερμές ευχαριστίες,
Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς»