Βραβεύτηκε το ξενοδοχείο Elakati και η εταιρεία MOSQ & Associates

Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Elakati Luxury Boutique Hotel και η εταιρεία MOSQ & Associates στα βραβεία Tourism Awards 2017 που πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα.

 

Ο κ. Μοσκιού με την marketing director της εταιρείας MOSQ & Associates και του Elakati Luxury Boutique Hotel κ. Βίκυ ΣαρικάΟ κ. Μοσκιού με την marketing director της εταιρείας MOSQ & Associates και του Elakati Luxury Boutique Hotel κ. Βίκυ Σαρικά

 

Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Elakati Luxury Boutique Hotel ιδιοκτησίας του συντοπίτη μας κ. Μιχάλη Μοσκιού, απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Hotels & Resorts και την υποκατηγορία Adults only Hotel, ενώ η κατασκευαστική- διακοσμητική εταιρεία του ίδιου MOSQ & Associates, απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Architecture & Interior Design, στην υποκατηγορία ανακαίνιση, για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Elakati Boutique Hotel.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Τσεκλένης, Λευτέρης Λαζάρου, Κώστας Βογιατζής, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα, Γιώργος Πίττας και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

 

 

Με παρουσιαστές την Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τα Tourism Awards επιβράβευσαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Ιδιαίτερα αυξημένες υπήρξαν φέτος οι υποψηφιότητες εκ μέρους ηχηρών ξενοδοχειακών new openings και επιχειρήσεων του θαλάσσιου τουρισμού, του luxury travel και του digital tourism.  Τα βραβεία διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.  

Η Υπουργός Τουρισμού,  Έλενα Κουντουρά απηύθυνε χαιρετισμό επισημαίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του τουρισμού στην εθνική μας προσπάθεια για ανάπτυξη.

 

 

 

 

Σχολιάζοντας τη συνολική πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2016, υπογράμμισε τη σημασία των δράσεων επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, της επένδυσης σε θεματικές μορφές τουρισμού, του ανοίγματος νέων ξένων αγορών, της προώθησης νέων ελληνικών προορισμών και της προσέγγισης τουριστικών επενδύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η Υπουργός Τουρισμού αναγνώρισε τη σημασία των Tourism Awards ως διοργάνωσης που αναδεικνύει παραδείγματα υψηλής ποιότητας στον ελληνικό τουρισμό καθώς και όλων των επιχειρήσεων και φορέων που διακρίθηκαν για τις πρωτοβουλίες τους. Η Υπουργός συνεχάρη τους βραβευθέντες και αναγνώρισε τη συνεισφορά τους στη συνολική επιτυχία του ελληνικού τουρισμού.

Στις εξαιρετικές προβλέψεις για την πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2017 αναφέρθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, εκτιμώντας ότι ο αριθμός των αφίξεων θα ξεπεράσει φέτος τα 30 εκατομμύρια επισκεπτών.  Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ σχολίασε χαρακτηριστικά ότι αν υπήρχε G20 Τουρισμού, η Ελλάδα θα ήταν σίγουρα μέλος της και υπογράμμισε τη συνεισφορά των βραβευθέντων στη δημιουργία τουριστικού προϊόντος υψηλής ποιότητας.

 

O ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής-διακοσμητικής εταιρείας MOSQ και του Elakati Luxury Boutique Hotel κ. Μιχάλης Μοσκιού παραλαμβάνει ένα από τα δύο βραβεία που απέσπασε στο διαγωνισμό Tourism AwardsO ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής-διακοσμητικής εταιρείας MOSQ και του Elakati Luxury Boutique Hotel κ. Μιχάλης Μοσκιού παραλαμβάνει ένα από τα δύο βραβεία που απέσπασε στο διαγωνισμό Tourism Awards