Αλλαγές με επιστροφή Αρχοντούλη στον Ιάλυσο

Αλλαγές με επιστροφή Αρχοντούλη στον Ιάλυσο

Αλλαγές με επιστροφή Αρχοντούλη στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Στην τακτική προπονήθηκαν υπό τον Μάρκο Στεφανίδη και χθες οι παίκτες του «τοξοβόλου»

Εντατικά προετοιμάζεται εν όψει του ντέρμπι στο Δημ. Στάδιο ο Ιάλυσος, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την συντοπίτισσα Ρόδο. Οι ερυθροκίτρινοι του Μάρκου Στεφανίδη προπονήθηκαν και χθες στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ιαλυσού, με την τεχνική ηγεσία να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα ακολουθηθεί στο παιχνίδι αυτό, που δεν θα είναι εύκολο , όπως άλλωστε όλα τα τοπικά ντέρμπι κύρια των μεγάλων κατηγοριών.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον σε ότι αφορά τον Ιάλυσο, στο αν ο κόουτς της ομάδας κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, τώρα μάλιστα που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αγωνιστικής φύσεως.

Επανέρχεται εξάλλου ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει την θέση του στην άμυνα δίπλα στον Μιχάλη Φυλακούρη , αποτελώντας μαζί του το κεντρικό δίδυμο για το τοπικό ντέρμπι. Η επάνοδος Φυλακούρη στην ομάδα, θα κρίνει και την θέση που θα πάρει ο Δημήτρης Σταυλάς , ο οποίος είχε αγωνισθεί στην θέση αυτή στο ματς με την Προοδευτική και τα πήγε μάλιστα πολύ καλά.

Όλα αυτά θα αποφασιστούν από τον ίδιο τον τεχνικό της ομάδας την τελευταία στιγμή, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει φανερώσει τα σχέδια της ενδεκάδας του.

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο που θα πάει στο Δημ. Στάδιο, αυτός όπως έγινε γνωστό χθες δεν θα μετακινηθεί οργανωμένα . Ο Ιάλυσος πάντως θέλει την παρουσία των φίλων του στις εξέδρες, για την ηθική υποστήριξη σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους