Του πήρε το «οξυγόνο» για λογαριασμό του ο Ποσειδώνας

Του πήρε το «οξυγόνο» για λογαριασμό του ο Ποσειδώνας

Του πήρε το «οξυγόνο» για λογαριασμό του ο Ποσειδώνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην Α’ κατηγορία έκανε ο Ποσειδώνας Καρπάθου, που επιβλήθηκε του Αστέρα Μασσάρων με 2-0 και του…έδειξε το δρόμο για την «κόλαση» του υποβιβασμού

Πηγάδια
Μ’ ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους αποχώρησαν χθες οι ποδοσφαιρόφιλοι της Καρπάθου από το γήπεδο των Πηγαδίων, καθώς με τη νίκη που πέτυχε ο Ποσειδώνας επί του Αστέρα Μασσάρων με 2-0 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, τους «υποσχέθηκε» πως θα απολαμβάνουν και του χρόνου την αγαπημένη ομάδα τους στα «σαλόνια» του τοπικού.

Όσο για τον Αστέρα, η χθεσινή ήττα τον διατηρεί καθηλωμένο στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας περαιτέρω της ελπίδες του για την παραμονή του στην κατηγορία.

Την ουσιαστική διαφορά στο ματς των Πηγαδίων την έκαναν τα δύο σοβαρά λάθη στην άμυνα του Αστέρα, που έδωσαν τη δυνατότητα στους σε κάθε περίπτωση πιο κινητικούς και απειλητικούς γηπεδούχους να πετύχουν ισάριθμα γκολ και ουσιαστικά να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 18’ και μετά από σέντρα του Καζιλιέρη, ο Μανώλης Σπανός άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ στο 30’, και πάλι ο Μανώλης Σπανός εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Μαντινάου, πέρασε τον τερματοφύλακα τον Καραγιάννη κι «έγραψε» το 2-0 με πλασέ στην κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να διαχειριστεί με προσοχή και καθαρό μυαλό το προβάδισμά του κόντρα σ’ έναν Αστέρα που το πάλεψε αλλά δεν απείλησε, ενώ στο 53’ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, αν ο Μανώλης Σπανός ήταν πιο τυχερός και μετά το σουτ του από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα δεν αποκρουόταν από το δοκάρι.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Παπαγιαννίδη και των βοηθών του Στεφανάκη και Κούτση.

Οι συνθέσεις:
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Νασόπουλος, Κούτολος, Σπανός Ι. (84’ λ.τ. Καουκάκης), Χριστόπουλος, Μαντινάος, Τζιπιζίδης, Τσαβέλης Βασιλειώτης (78’ Φράγκος), Σπανός Ε. , Καζιλιέρης (89’ Σπυριδάκης)

Αστέρας Μασσάρων
Καραγιάννης, Κώστας, Διονυσακόπουλος (27’ λ.τ. Βασιλειάδης), Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Στογιανόφσκι, Μίρτσεβ, Λούππος (68’ Δημητριάδης), Πλαγγέντης

Προβάδισμα στην υπόθεση παραμονής έχει ο Ποσειδώνας.Προβάδισμα στην υπόθεση παραμονής έχει ο Ποσειδώνας.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!