Αξιολόγηση και ευκαιρίες στους νεαρούς ο Άρης

Ουσιαστικοί βαθμολογικοί στόχοι ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν, οι τραυματισμοί βασικών στελεχών δημιουργούν κενά, συνεπώς ο Στάθης Φαρμακίδης δεν θα μπορούσε παρά να αξιοποιήσει το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries προκειμένου να ολοκληρώσει την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και κυρίως των νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών της, στο πλαίσιο της προσπάθειας να προετοιμαστεί από νωρίς ο κορμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  

 Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους τη Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο της Μαλώνας, όπου έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα με τη συμμετοχή και πέντε νεαρών του Αγίου Γεωργίου, δεδομένου πως είχαν να διαχειριστούν αρκετές απουσίες.

Αυτές των Κώστα Μάλλιου και Χρήστου Ζαρκαδούλα θα τους συνοδεύσουν μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καθώς ο πρώτος θα παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό. Το ίδιο είναι πιθανό να ισχύσει και για το Γιάννη Σταμούλη, που βρίσκεται αντιμέτωπος με θλάση και κάνει θεραπείες.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επανέλθουν στις προπονήσεις σήμερα Λαμπρή Τρίτη, οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με το Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.