Καλύτερα απ’ ό,τι περίμενε  ο Ευαγόρας

Το «καπέλο» στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ευαγόρα για τα όσα έδειξαν στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας βγάζει ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φιλίππου και οι συνεργάτες του, λέγοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό τους:

«Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η φετινή χρονιά για την ομάδα μας. Θέλω να αρχίσω πρώτα από τους παίκτες μας, παρ’ όλη τη νεαρή τους ηλικία μπήκαν στα βαθιά νερά της Β’ κατηγορίας και κολύμπησαν, σώζοντας την ομάδα πολύ πιο εύκολα από ό, τι περιμέναμε.

Τους τεχνικούς μας Αντώνη Αχιολά και Ευθύμιο Ράδο, τον Νίκο Μπίλια για τις αμέτρητες ώρες προπόνησης στους τερματοφύλακες, τα παιδιά που έφυγαν τον Γενάρη για να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες, την ΕΠΣΔ και προσωπικά τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη που ήταν και είναι πάντα κοντά στις ομάδες, τον φροντιστή του γηπέδου και φίλο Γιάννη Ζωάννου που μας ανέχτηκε κάμποσες φορές με πολλά κρύα βράδια και βροχερά.

Επίσης τους συνεργάτες μου για τον αγώνα που δώσαμε όλη την χρόνια στηρίζοντας μέχρι τέλους τα παιδιά και τη φιλοσοφία μας. Τους γονείς των παιδιών πού ήταν πάντα δίπλα μας, τους χορηγούς μας, το γιατρό Γιάννη Μιχαηλίδη, και τέλος τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας μας.. Καλό καλοκαίρι.»