«Δεύρο έξω»... Δήμαρχε!

Της Πίτσας Χατζή

Οι φωτογραφίες τραβηγμένες από το κοιμητήριο του Ταξιάρχη!

Σπασμένοι σωλήνες νερού εδώ και κά-μποσο καιρό, νερό που τρέχει ασταμάτητα μέρα - νύχτα, ένας μετρητής που επίσης έχει τρελαθεί η βελόνα του και μικρές λιμνούλες πολύτιμου νερού, το οποίο ..χάνεται αναίτια,  σχηματίζονται σε διάφορα σημεία του δημοτικού κοιμητηρίου,  βρύσες χωρίς χερούλια,  σπασμένα φρεάτια, πρόχειρος και βιαστικός καθαρισμός των χορταριών, μαζί με μια ομάδα ενοχλητικών "επαγγελματιών επαιτών" οι οποίοι είναι σταθερά στρατοπεδευμένοι στην είσοδο και δρουν με θρασύτητα και προκλητικότητα στους επισκέπτες, είναι η καθημερινή εικόνα του Ταξιάρχη τους τελευταίους μήνες!

 


Σίγουρα δεν φταίει πάντα και σε όλα ο Δήμαρχος!

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ακόμα κι είναι Δήμαρχος, να έχει ανά πάσα στιγμή την εικόνα όλης της πόλης και όχι μόνο,  στο.......πιάτο του!

Γι’ αυτό υπάρχουν υπηρεσίες αρμόδιες, δημοτικό προσωπικό και οι πολιτικοί εκπρόσωποι για να αντιμετωπίζουν τα διάφορα προβλήματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο και στ'αυτιά του εκάστοτε Δημάρχου!
 


Ο Δήμαρχος, πάντως, όπως μάθαμε ενημερώθηκε για την κατάσταση και υποσχέθηκε ότι θα δει άμεσα το θέμα σε ό,τι έχει να κάνει με την βλάβη των σωλήνων ύδρευσης, τώρα σε ό,τι αφορά τους επαίτες είχε ζητήσει, όπως είπε, την βοήθεια της αστυνομίας ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα που αρκετός κόσμος επισκέφθηκε το κοιμητήριο, αλλά όπως φάνηκε δεν υπήρξε η απαραίτητη ανταπόκριση!

Παρ’ όλα αυτά πρέπει να δοθεί γρήγορα λύση, ίσως με κάποιον φύλακα που θα βρίσκεται εκεί τις ώρες λειτουργίας του χώρου, ώστε να εμποδίζει τους διάφορους επαγγελματίες του είδους που μαζεύονται κατά καιρούς, πιέζουν, ενοχλούν και ......... "στήνουν την επιχείρησή τους".