Στη Σάμο Ο Φοίνικας…

Στη Σάμο θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες η ανδρική ομάδα του Φοίνικα, καθώς ως πρωταθλητής Δωδεκανήσου για την περίοδο 2016-2017, θα συμμετάσχει στα παιχνίδια της Β΄ φάσης του 1ου ομίλου στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 8μ.μ., με τον πρωταθλητή Χίου, Φιλαθλητικό Καμποχώρων να αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Σάμου, Κέρκη.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη θα ξεκινήσει αύριο την προσπάθεια της στις 6μ.μ. με αντίπαλο τον πρωταθλητή Σάμου, ενώ το Σάββατο θα παίξει με την ομάδα της Χίου και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της, την  Κυριακή με τον πρωταθλητή Σύρου.

Αναλυτικά οι αποστολές των τεσσάρων ομάδων:

Φιλαθλητικός Καμποχώρων: Νικολαΐδης, Μποσδελεκίδης, Κοσμάς Ι., Στείρος, Σαμουήλ, Λημναίος, Κογκαλίδης, Στρουμπής, Φράγκος, Πλάκας, Τσουκάρης και Κυτριλάκης. Προπονητής Κοσμάς Βαγγέλης

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας: (Νίκος Αντωνιάδης): Χατζηκυριαζής Π., Τσαγκαράκης Φ., Σαμπάνης Δ., Σαμπάνης Ρ., Καρυώτης Α., Πότσου Ν., Σαρικάς Δ., Γιαννίκης Φ., Ανθής Μ., Χοντάι Τ., Γιακουμάρος Γ.

ΑΣ Σύρου: Τσινός, Ρούσσος Σ., Γρυπάρης, Σαχινίδης, Φρέρης, Ρούσσος Μ., Μώτος, Δούναβης, Στεφάνου, Ρούσσος Ι.

Α.Σ.Κέρκης Σαμου: Γιαννόπουλος, Κλεάνθης, Ρόμας, Βραχνής, Ηλιάδης, Αρετούλης, Αθανασάκης, Λεβογιάννης,Καλαμοβράκης, Κονδίλης

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ(20/04):
Καρλόβασι (20:00): Φ.Ο. Καμποχώρων– Α.Σ. Κέρκης
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(21/04):
Καρλόβασι (18:00): Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Φ.Ο. Καμποχώρων
Καρλόβασι (20:30): Α.Σ. Κέρκης- Α.Σ. Σύρου
ΣΑΒΒΑΤΟ(22/04):
Καρλόβασι (18:00): Α.Σ. Σύρου- Φ.Ο. Καμποχώρων
Καρλόβασι (20:00): Α.Σ. Κέρκης- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας
ΚΥΡΙΑΚΗ(23/04):
Καρλόβασι (11:00): Α.Σ. Σύρου- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας