Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε ο Σπύρος Κόκκινος

Μάταια περίμεναν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ στη συνεδρίασή τους, το απόγευμα της Λαμπρής Τρίτης, το Σπύρο Κόκκινο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά την οποία του καταλόγισαν οι άνθρωποι του Πολύστρατου στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές.

 Ο Σπύρος Κόκκινος επέλεξε να τοποθετηθεί μέσω επιστολής, δηλώνο-ντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, αμετανόητος για τα όσα του χρεώθηκαν από τους Λαερμενούς και ο ίδιος ουσιαστικά αποδέχεται.

Ο παράγοντας της Ένωσης αναγνωρίζει μεν, έστω και έμμεσα, ότι τα όσα έπραξε δημιούργησαν πρόβλημα στη διοίκηση της διοργανώτριας,  ωστόσο μάλλον δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται επαρκώς τη σοβαρότητά τους και φυσικά για παραίτηση, ούτε λόγος.

Αντί αυτής, ο Σπύρος Κόκκινος επέλεξε το δρόμο της…ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη Διακοφώτη. Η επιστολή του:  

«Λόγω του ότι η προσωπική μου αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Πολύστρατου έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε επίπεδο που θίγει την ΕΠΣΔ και του θεσμούς αυτής, δηλώνω ρητά και αμετάκλητα ότι δεν κάνω ούτε ένα βήμα πίσω.

Δεν μετανιώνω  και δεν θα απολογηθώ για τις προσωπικές μου αντιπαραθέσεις και απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα. Δηλώνω ότι είμαι εγώ υπεύθυνος για το συμβάν και ουδέποτε ενήργησα σαν μέλος της ΕΠΣΔ, παρά μόνο σε προσωπικό επίπεδο.
Δεν θέλω όλα αυτά να επισκιάσουν το έργο, τους θεσμούς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΔ.

Για αυτό αποφασίζω από σήμερα να ανεξαρτητοποιηθώ.
Ευχαριστώ
Υ.Γ.
Ποτέ δεν έκρυψα ότι η ομάδα τους καρδιάς μου είναι και θα είναι ο Απόλλων Καλυθιών».