Τελετή απονομής διπλωμάτων κριτών και διαιτητών της JKS GREECE  από τον δήμαρχο Ρόδου Φ. Χατζηδιάκο

Στην αίθουσα  εθιμοτυπίας του δήμου Ρόδου, την Τέταρτη 19 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής  των διπλωμάτων των νέων κριτών και διαιτητών της JKS GREECE  από τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Η τελετή έγινε παρουσία του προέδρου της JKS GREECE και  δικηγόρου  κ. Ευάγγελου Λεβέντη και του  chief instructor της JKS GREECE  κ. Άνθιμου  Αντώνογλου 6 DAN,  ο οποίος είναι πιστοποιημένος  αντιπρόσωπος και αρχηγός για όλη την Ελλάδα της JAPAN KARATE SHOTO FEDERATION (JKS).

Όλοι οι σύλλογοι της JKS GREECE, ευχήθηκαν οι νέοι  κριτές και διαιτητές να διεκπεραιώνουν τα καθήκοντα τους με  κριτήριο πάντα την ακεραιότητα και την αμεροληψία , όπως άλλωστε τους διακρίνει και στην προσωπική τους ζωή.

Παράλληλα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον δημάρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, από τον chief instructor της JKS GREECE  κ. Ανθιμο Άντωνογλου  για τη συμβολή και αμέριστη συμπαράσταση στην ανάπτυξη του SHOTOKAN στο νησί της Ρόδου.

Οι προαχθέντες στις κατηγορίες είναι οι εξής:

Σταύρος Ζουρούδης

Νικήτας Μανώλακας

Κωνσταντίνος Κρητικός

Κωνσταντίνος Γιαλλούσης

Ιωάννης Φιλιππόπουλος

Νικόλαος Ζόγκας

Σάββας Διακοσταματίου

Ιωάννης Παπαγεωργίου

Γεώργιος Καλούδης

Ελευθέριος Βασιλαράκης

Ελπίζουμε η επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση των διπλωμάτων των παραπάνω κριτών να αποτελέσει παράδειγμα και για τους νέους υποψήφιους κριτές της JKS GREECE.