Κυριαρχούν οι σκαλωσιές στην εκκλησία  του Αγίου Τρύφωνα

Παρέα με τις σκαλωσιές έκαναν Ανάσταση για ακόμη μία χρονιά στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, οι ενορίτες των Κολυμπίων!

Δεκάδες κόσμου που τις Άγιες ημέρες του Πάσχα θέλησε να προσκυνήσει και να παρακολουθήσει τις Θείες Λειτουργίες, έπρεπε να προσέχει στο διάβα του τα σίδερα που εδώ και χρόνια έχουν τοποθετηθεί με σκοπό την αναστήλωση του καμπαναριού του ναού!

Το έργο της επισκευής του καμπαναριού του Αγίου Τρύφωνα στα Κολύμπια, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΥΠ.ΕΣ είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι του 2009 από τον τότε δήμαρχο Αφάντου Σάββα Διακοσταματίου, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει ότι τις επόμενες θα ξεκινούσαν οι εργασίες.

Πράγματι, οι σκαλωσιές μπήκαν και το έργο φάνηκε να ξεκίνησε, όμως ουδέποτε ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα έκτοτε οι ενορίτες και όσοι άλλοι επιλέγουν το συγκεκριμένο ναό για το εκκλησίασμα τους, να πρέπει να περνάνε κάτω από τις σκαλωσιές για να μπουν στην εκκλησία!

Το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση των κατοίκων οι οποίοι, δήλωσαν στη «Ροδιακή» την αντίδραση τους για το χάλι της εκκλησίας τους αλλά και για το γεγονός πως καμία εργασία δεν βλέπουν να προχωρεί τα τελευταία χρόνια!

Οι ίδιοι ζητούν, να επισπευθούν οι όποιες εργασίες επισκευής και συντήρησης του καμπαναριού, ώστε επιτέλους να έχουν και αυτοί την εκκλησία που τους αρμόζει.