Τη μεγάλη επιστροφή γιορτάζουν στις Καλυθιές

Την επιστροφή του αγαπημένου τους Απόλλωνα στην Α’ κατηγορία θα γιορτάσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, οι παράγοντες και οι φίλοι του συλλόγου.

 Η αυλαία της «φιέστας» του γηπέδου των Καλυθιών θα ανοίξει στις 5 το απόγευμα με τη διεξαγωγή δύο φιλικών παιχνιδιών ημίωρης διάρκειας.

Στο πλαίσιο του πρώτου θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και η ομάδα των παλαιμάχων της περιοχής, ενώ στη συνέχεια ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης θα χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ενδεκάδες, που θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο οικογενειακού διπλού.

Η γιορτή θα κορυφωθεί με την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

Στις 30 Απριλίου η Γ.Σ.
   Ενισχυμένος αναμένεται να βγει ο Απόλλων από τη Γενική Συνέλευση των μελών του, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Απριλίου.

 Η φετινή επιτυχία της ομάδας είναι αποτέλεσμα και της συσπείρωσης της τοπικής κοινωνίας και της θέρμης με την οποία τη στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γεγονός το οποίο αναμένεται να αποτυπωθεί και στην επικείμενη Γ.Σ.

Το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με τα κοινά του Απόλλωνα έχουν εκδηλώσει αρκετοί νέοι παράγοντες και όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος των Καλυθιών θα μπει στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου «πατώντας» σε στέρεες βάσεις.