Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου σε τροχαίο ατύχημα στ’ Αφάντου

Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου σε τροχαίο ατύχημα στ’ Αφάντου

Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου σε τροχαίο ατύχημα στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4868 ΦΟΡΕΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση και ένας 14χρονος στο νοσοκομείο της Ρόδου

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 25χρονος, o οποίος είχε τροχαίο ατύχημα στ’ Αφάντου.

Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο 20ο χλμ. της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, στο ύψος του σούπερ μάκρετ «Παναγιωτάς» και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρόδου το οποίο έσπευσε στο σημείο, για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό οδηγό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ωστόσο νωρίτερα σήμερα υπήρξε ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός ενός νεαρού, μόλις 14 χρόνων, σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αγίας Λαύρας στη Ρόδο. Η κατάστασή του επίσης χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Και τρίτο τροχαίο ατύχημα

Εξάλλου απόψε το βράδυ, γύρω στις 21.00 καταγράφηκε και τρίτο τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο, αυτή την φορά στην Ιξιά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Αυτό είχε ως συνέπεια να κλείσει ο δρόμος και να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου και ένας ελαφρά τραυματίας.

Χαρακτηριστική από το τροχαίο ατύχημα της Ιξιάς είναι η φωτογραφία που απαθανάτισε ο Σιέχ:

 

 

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας