Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου σε τροχαίο ατύχημα στ’ Αφάντου

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 25χρονος, o οποίος είχε τροχαίο ατύχημα στ’ Αφάντου.

Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο 20ο χλμ. της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, στο ύψος του σούπερ μάκρετ «Παναγιωτάς» και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρόδου το οποίο έσπευσε στο σημείο, για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό οδηγό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ωστόσο νωρίτερα σήμερα υπήρξε ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός ενός νεαρού, μόλις 14 χρόνων, σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αγίας Λαύρας στη Ρόδο. Η κατάστασή του επίσης χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Και τρίτο τροχαίο ατύχημα

Εξάλλου απόψε το βράδυ, γύρω στις 21.00 καταγράφηκε και τρίτο τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο, αυτή την φορά στην Ιξιά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Αυτό είχε ως συνέπεια να κλείσει ο δρόμος και να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου και ένας ελαφρά τραυματίας.

Χαρακτηριστική από το τροχαίο ατύχημα της Ιξιάς είναι η φωτογραφία που απαθανάτισε ο Σιέχ: