Διψασμένος ο Φοίβος στην τελική ευθεία

Διψασμένος ο Φοίβος στην τελική ευθεία

Διψασμένος ο Φοίβος στην τελική ευθεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 93 ΦΟΡΕΣ

Για το καλύτερο δυνατό φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξουν οι Κρεμαστενοί, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη. Κανένα απρόοπτο δεν έφερε η χθεσινή τελευταία προπόνηση

Πιστός την υπόσχεση που έδωσε στον κόσμο του για ένα δυναμικό φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα προετοιμάσει το έδαφος για τη διεκδίκηση υψηλών στόχων την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θέλει να παραμείνει ο Φοίβος. Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα αντιμετωπίζουν οι Κρεμαστενοί και το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Άρη (ξεκινάει στις 5 το απόγευμα).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Λάζαρος Καλημέρης και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες στο γήπεδο της Κρεμαστής χωρίς να τους προβληματίσει το παραμικρό απρόοπτο, συνεπώς εκτός δεκαοκτάδας θα μείνουν μόνο οι τραυματίες Ζαχαριάς, Θαρρενός και Σωκράτης Ορφανίδης.

Σημειώνεται, πως λόγω των αναγκών του τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνουν οι Ιππότες, η προχθεσινή προπόνηση του Φοίβου εξελίχθηκε στο γήπεδο των Μαριτσών, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση των «ροπαλοφόρων» για την εξυπηρέτηση.

Ευχαριστίες στο Γιάννη Κλαδάκη
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Κλαδάκη για τη βοήθεια που προσφέρει στις ακαδημίες του συλλόγου, εξέδωσε η διοίκηση του Φοίβου:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής θέλει να ευχαριστήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ιωάννη Κλαδάκη για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει μέχρι και σήμερα στις ακαδημίες μας. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά στην ομάδα μας και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο