Ρόδος: Ζητούμενο το θέαμα και η αισιοδοξία για καλύτερο αύριο

Ρόδος: Ζητούμενο το θέαμα και η αισιοδοξία για καλύτερο αύριο

Ρόδος: Ζητούμενο το θέαμα και η αισιοδοξία για καλύτερο αύριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 81 ΦΟΡΕΣ

Τον Ηλυσιακό υποδέχεται σήμερα στις 4:30 το απόγευμα

Το όποιο άγχος με το οποίο τη βάραιναν οι βαθμολογικές αποστάσεις ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως η Ρόδος δεν θα υποδεχθεί σήμερα στις 4:30 το απόγευμα τον Ηλυσιακό χωρίς να είναι μπολιασμένη με ισχυρό κίνητρο.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως οι «εξετάσεις» του Δημήτρη Τερεζόπουλου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να συγκροτήσει το βασικό κορμό με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη χρονιά, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ απογεύματα με καλό ποδόσφαιρο και με υποσχέσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον χρωστάνε τα «ελάφια» και στον κόσμο τους.

Ο Ηλυσιακός δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας (τον χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί από την τελευταία ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ) και την αποφασιστικότητά του να τα καταφέρει επιβεβαιώνουν οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, κόντρα στη Θύελλα στη Ραφήνα και την Προοδευτική στην έδρα του.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, μία χαλαρότερη και πιο ξέγνοιαστη προσέγγιση του σημερινού αγώνα είναι απαγορευτική και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μεταφέρουν στο γήπεδο το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας, με την ευκαιρία της απουσίας επίσημων υποχρεώσεων για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές.

Η προετοιμασία των «ελαφιών» ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και στα αποδυτήρια θα δώσουν σήμερα το παρών οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Πάππος, Κουμέντος, Τζημογιάννης, Τζιβίλογλου, Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Μοσχάκης, Χατζηλιόντας, Κασαπάκης, Ιμεραλιλάι, Βολονάκης, Πιτταράς, Καμπούρης, Αμανατίδης, Στάτης, Δημητριάδης, Ολιβέιρα, Τορεζάνι και Στεφανίδης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σταμάτης Καντιμοίρης και Μανώλης Ευγενικός, καθώς και ο Θεόφιλος Κουρούπης, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αριστείδης Αλιάγας από τη Δυτική Αττική και βοηθοί του οι Πειραιώτες Αθανάσιος Φαγκρίδας και Κωνσταντίνος Κεφαλιάκος. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Βασίλης Τσαγγάρης. Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Χρυσόστομος Ψέλλας και υπεύθυνου οικονομικής επιστασίας ο Γιώργος Παυλίδης.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου