Ροδίων Άθλησις: Διατηρήθηκε στο «παιχνίδι» της ανόδου

Ροδίων Άθλησις: Διατηρήθηκε στο  «παιχνίδι» της ανόδου

Ροδίων Άθλησις: Διατηρήθηκε στο «παιχνίδι» της ανόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 99 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε χθες 3-0 τον ΟΦΗ και με νίκη σήμερα επί της Παλλήνης, θα προκριθεί στην τελική φάση των play off για άνοδο στην Α1 ανδρών

Τη νίκη που χρειαζόταν για να μπει στο «παιχνίδι» της ανόδου στην Α1 κατηγορία, πέτυχε χθες το «Ροδίων ‘Αθλησις» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των play off.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε 3-0 τον Ο.Φ. Ηρακλείου και με νίκη σήμερα στο τελευταίο παιχνίδι αυτής της φάσης, θα προκριθεί στην επόμενη και τελική φάση των play off. Σημερινός αντίπαλος θα είναι η Παλλήνη, που χθες πρόβαλε σθεναρή αντίσταση απέναντι στον Εθνικό, χάνοντας με 3-2, αν και είχε προηγηθεί 2-1.

Το παιχνίδι που θα γίνει και αυτό στη «Ζηρίνειο» (όπως κι όλα μέχρι τώρα) θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι, ενώ στις 3μ.μ. θα ακολουθήσει ο αγώνας του Εθνικού με τον ΟΦΗ.

Χθες λοιπόν οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα έδειξαν πως ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη και το πέτυχαν με τον πιο περίτρανο τρόπο. Επιβλητικοί στο πρώτο σετ, το κέρδισαν με 25-18, ενώ στο δεύτερο και πιο κρίσιμο όπως εξελίχθηκε, έγινε «ομηρική» μάχη. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, αλλά στο τέλος το «Ροδίων» πήρε και σε αυτό τη νίκη με 29-27.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι Κρητικοί έδειξαν απογοητευμένοι, με αποτέλεσμα το «Ροδίων» να διατηρεί καθ΄όλη τη διάρκεια του διαφορά ασφαλείας και να επικρατήσει με 25-18.
Τα σετ: 18-25, 27-29, 18-25.

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα