Διαγόρας Βατίου: Όταν καθάρισε το μυαλό, «καθάρισε» τη χρονιά

Διαγόρας Βατίου: Όταν καθάρισε το μυαλό, «καθάρισε» τη χρονιά

Διαγόρας Βατίου: Όταν καθάρισε το μυαλό, «καθάρισε» τη χρονιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 99 ΦΟΡΕΣ

Για ένα ημίχρονο ζορίστηκε κόντρα στο μαχητικό Ηρακλή Λάρδου, τον οποίο νίκησε με 3-0

Μόνο το…αδιανόητο μπορεί να φοβάται πλέον ο Διαγόρας Βατίου ως προς το μέλλον του την Α’ κατηγορία, μετά το χθεσινό νικηφόρο πέρασμά του από την έδρα του ουραγού Ηρακλή Λάρδου με 3-0.

Οι «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν αρκούντως σοβαροί και συνειδητοποιημένοι για τους κινδύνους που έκρυβε η αναμέτρησή τους με μία ομάδα που ναι μεν είναι καταδικασμένη και ταλαιπωρημένη από πολλά προβλήματα (είναι χαρακτηριστικό, πως κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο επιθετικός Παναγιώτης Νικηταράς που εξέπληξε ευχάριστα), αλλά που ουδέποτε έπαψε να αγωνίζεται με πάθος για τις εμπειρίες και την αξιοπρέπειά της.

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν αποτυπώνει τόσο την ισορροπία στην απόδοση των δύο αντιπάλων πάνω σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όσο τη νευρικότητα των καλύτερων φιλοξενούμενων, που δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν τη διαύγεια να τις αξιοποιήσουν.

Στην ανάπαυλα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καμπούρη καθάρισαν το μυαλό τους και από τη στιγμή που στο 55’ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στο πλασέ του Παπουρδάνου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, τα πράγματα απλοποιήθηκαν.

Οι μαχητικοί γηπεδούχοι δεν είχαν απαντήσεις και ο Διαγόρας πέτυχε μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο άλλα δύο γκολ. Στο 60’ ο Ζωάννου έκανε το 2-0 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 65’, ο Χατζησάββας «σφράγισε» το «διπλό» παραμονής με έξοχο σουτ από μακριά.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο διαιτητής Κυρίτσης και οι βοηθοί του Λάζος και Βλάχος.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Λάρδου: Νικηταράς, Ρούφας (66’ Δημπαλής), Καπιώτης, Καμμάς, Ευαγγελίδης Ι., Διακολουκάς (68’ Μουστάκας), Φάκκας, Διακογεωργίου, Πάχου (83’ Ψαράς), Ευαγγελίδης Σ., Μπραχούσι.
Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Ζερβός, Κατσαρής (76’ Αγγελάκης), Χατζησάββας, Παπουρδάνος, Πρέτσι, Τριανταφυλλίδης (58’ Λαζίδης), Ζωάννου (76’ Αδάμος).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο