Η μέρα του «τίγρη»!

Η μέρα του «τίγρη»!

Η μέρα του «τίγρη»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στην Κρεμαστή το τριετές μνημόσυνο του Αλέκου Τζαφέρη

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από την είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Τζαφέρη που γέμισε με θλίψη όλη την τοπική κοινωνία της Ρόδου και ειδικότερα τους ανθρώπους από τον χώρο του ποδοσφαίρου, που τον γνώριζαν ως τον χαμογελαστό Αλέξη που πάντα ήταν δίπλα σ’ όποιον τον χρειάζονταν.

Ποδοσφαιρικά έζησε μεγάλες στιγμές με το Φοίβο και τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του από την ομάδα της Κρεμαστής, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στο ματς με τον Ιάλυσο.

Μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό που διέθετε στο facebook ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν για να ζήσει αυτά που έζησε στο Φοίβο, όπως ο ίδιος έγραψε λίγο πριν γίνει το μοιραίο.

«Ευχαριστώ όλους που συνερίσατε για να είμαστε αυτοί που ήμασταν. Από σήμερα θέτω τον εαυτό μου εκτός της δεύτερης οικογένειας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Φοίβου. Ο κύκλος μου έκλεισε στην ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Καμία ομάδα δεν θα ζήσει τίποτα απ’ αυτά που έχω ζήσει. Koraks Raven Club ευχαριστώ».

Μία απ’ αυτές τις λύπες που έζησε ο «τίγρης» όπως ήταν το προσωνύμιο του Τζαφέρη, (έτσι τον φώναζαν οι συμπαίκτες και οι φίλοι του) ήταν το τραγικό συμβάν όταν έχασε τον συμπαίκτη του και κουνιάδο του, Φίλιππα Δελαπόρτα.

Σ’ εκείνο το ταξίδι για την Ικαρία όπου ο Φοίβος είχε παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, ο Φίλιππας μαζί με τον Γιάννη Τζιβίλογλου (αδελφό του Ευτύχη Τζιβίλογλου, ποδοσφαιριστή του Φοίβου) είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στην Ανάβυσσο.

Ήταν 9/4/2013 εκείνη η ημερομηνία που «πάγωσε» ο χρόνος για την οικογένεια Δελαπόρτα. Ένα χρόνο μετά δέχεται κι άλλο ισχυρό σοκ με τον θάνατο του συζύγου της κόρης του Άκη Δελαπόρτα, Αθηνάς, ενώ ο 29χρονος αφήνει πίσω του δύο μικρά παιδάκια.

Την Παρασκευή για τους φίλους, εκείνους που τον αγαπούσαν, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του σε όποια ομάδα κι αν αγωνίσθηκε υπάρχει το τριετές μνημόσυνό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στην Κρεμαστή στις 8 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας