Στη Λοριάν ο Βασιλειάδης

Στη Λοριάν  ο Βασιλειάδης

Στη Λοριάν ο Βασιλειάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 477 ΦΟΡΕΣ

Αποτελεί κι επίσημα μέλος του τεχνικού τιμ της Γαλλικής ομάδας

Μεγάλο άλμα στην επαγγελματική του καριέρα, πραγματοποίησε ο πρώην προπονητής φυσικής κατάστασης του Ιάλυσου και πρώην προπονητής της Κατταβιάς, Μανώλης Βασιλειάδης. Εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί κι επίσημα μέλος του τεχνικού τιμ της Λοριάν, ομάδας της Ligue 1 του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Μια ομάδα απ’ όπου έχουν βγει αρκετοί καλοί και γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Λοράν Κοσιελνί, ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, ο Μικαέλ Κιανί, ο Κεβίν Γκαμεϊρό, ο Καρίμ Ζιανί, ο Μπακαρί Κονέ, ο Σεϊντού Κεϊτά και ο Γάλλος διεθνής Γιοάν Γκουρκύφ, γιος του Κριστιάν Γκουρκύφ.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και αφού πρώτα επισκέφτηκε και τις επαγγελματικές ομάδες FC Montpellier MHSC (Μομπελιέ) και της FC Toulouse TFC (Τουλούζ), κατέληξε στη Λοριάν.

Ο Μανώλης Βασιλειάδης είναι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο του Montpellier Paul Valery 3, είναι επίσης υπό αξιολόγηση κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A και προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου.

Υπήρξε Αθλητής Υψηλού Επιπέδου στο άθλημα των 400μ και 200μ αντίστοιχα, με αρκετές πανελλήνιες και διασυλλογικές διακρίσεις.

Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες ως προπονητής, τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Ιαλυσού, όπου και εργάστηκε ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης.

Η Ακαδημία της FC Lorient εκπαιδεύει ποδοσφαιριστές απ’ όλον τον κόσμο και προμηθεύει τις επαγγελματικές ομάδες με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα