Κάλεσμα στους εργαζόμενους για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Κάλεσμα στους εργαζόμενους για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Κάλεσμα στους εργαζόμενους για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Από τον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ Ρόδου

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της περιοχής, να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πρωτομαγιά το ΠΑΜΕ στη Ρόδο, απηύθυνε χτες ο εκπρόσωπός του Τάκης Πότσος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Μαΐου στις 11 το πρωί στην πλατεία Κύπρου κατά την οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Πότσος ενώ θα υπάρχει απαγγελία ποιημάτων και μουσικά δρώμενα.

Όπως δήλωσε χτες ο ίδιος, η γραμματεία του ΠΑΜΕ συνεδρίασε και αποφάσισε να προχωρήσει και σε προβολές αντιπολεμικών ταινιών με αφορμή την απεργία έχοντας ως κατεύθυνση τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι.

«Βρισκόμαστε μπροστά στο τέταρτο μνημόνιο το οποίο είναι προαποφασισμένο, τα μέτρα έχουν συζητηθεί έχουν παρθεί αποφάσεις και προσπαθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να το περάσει στον ελληνικό λαό ως κάτι αναγκαίο και σαν προϊόν διαπραγμάτευσης επειδή δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Η αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ότι μία διαφορετική πολιτική ενδεχομένως να λύσει τα προβλήματα» δήλωσε και πρόσθεσε τα εξής: «Υπάρχουν συγκρούσεις μεγάλων συμφερόντων και στην περιοχή μας, και την αλλαγή των συμμαχιών πηγαίνουμε στην απεργιακή κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς με αιχμή του δόρατος ενάντια στην προσφυγιά τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους για ενωμένους εργάτες όλων των χωρών.

Η ΓΣΕΕ έκανε εκτελεστική προχτές η οποία προσυπογράφει μια σειρά από τα μέτρα που θα έρθουν το επόμενο διάστημα, και αποδέχεται τα 580 ευρώ μεικτά με τη νέα σύμβαση, ενώ στη δική μας περιοχή εκφράζεται και από την πλειοψηφία του ΕΚΡ και από την ΑΔΕΔΥ.

Το καταγγέλλουμε με αφορμή το εξής: υπάρχει ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ από το τοπικό συντονιστικό το οποίο όμως δεν έχει συνεδριάσει. Η ανακοίνωση είναι μία… κόπια της περσινής με αλλαγή της ημερομηνίας και το καταγγέλλουμε αυτό.

Ουσιαστικά είναι στελέχη της ΠΑΣΚΕ τα οποία από μόνα τους συζητούν και αποφασίζουν και έστειλαν στα σχολεία το κάλεσμα στη συγκέντρωση του ΕΚΡ χωρίς να συνεδριάσει κανείς. Ποιος πήρε απόφαση και με τι πλαίσιο;

Το ίδιο ισχύει και για το ΕΚΡ. Ποιοι είναι οι φορείς και τα κόμματα που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να υπηρετούν τη συγκεκριμένη πολιτική;

Γι’ αυτά δεν κάνουν κουβέντα γιατί στην κυριολεξία υπηρετούν τη συγκεκριμένη πολιτική απλά ψάχνουν έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης.

Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα με βάση τη στάση και τα γραφόμενα όλων αυτών τα τελευταία χρόνια να συμπαραταχθούν με το ΠΑΜΕ και απευθυνόμαστε στους εργάτες και στους τίμιους αγωνιστές που πλήττονται από την πολιτική και ψάχνουν διέξοδο στα προβλήματά τους».

Σημειώνεται ότι το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει και μετά την Πρωτομαγιά τις εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια