Υποχρεωμένη να το τελειώσει η Ρόδος

Υποχρεωμένη να το τελειώσει η Ρόδος

Υποχρεωμένη να το τελειώσει η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Έναν και μοναδικό βαθμό, που θα τα εξασφαλίσουν οριστικά, αναζητούν τα «ελάφια» στο σημερινό παιχνίδι με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ στην Κρήτη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρούπης, Αμανατίδης, Ολιβέιρα και Ευγενικός

Αντάξια των ελάχιστων προσδοκιών των φίλων της καλείται να εμφανιστεί σήμερα η Ρόδος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ, το οποίο και της δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στα «ελάφια» είναι αρκετό απλά να μη χάσουν από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, που παίζει σήμερα ένα από τα τελευταία της «χαρτιά», με τον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο να ελπίζει πως οι ποδοσφαιριστές του θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα συμπεριφερθούν με ωριμότητα και θα πράξουν το αυτονόητο.

Στην Κρήτη ταξίδεψαν χθες οι παρακάτω δεκαεπτά ποδοσφαιριστές: Κουμέντος, Πάππος, Τζημογιάννης, Ιμεραλιλάι, Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Καμπούρης, Κωνσταντίνου, Kαντιμοίρης, Κασαπάκης, Μοσχάκης, Χατζηλιόντας, Δημητριάδης Τορεζάνι, Στεφανίδης, Βολονάκης και Πιτταράς.

Στη Ρόδο έμειναν ο τιμωρημένος Θεόφιλος Κουρούπης (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του επιβλήθηκε λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών), καθώς και οι Λούκας Ολιβέιρα, Χρήστος Αμανατίδης και Μανώλης Ευγενικός, που κρίθηκαν ανέτοιμοι.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Χαραλαμπάκης από το Ηράκλειο, με βοηθούς τους συντοπίτες του Κωνσταντίνο Τρουλινό και Ιωάννη Δασκαλάκη. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης από το Ρέθυμνο.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!