Σύγχρονο γήπεδο στη Ρόδο: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Ένα ολοκαίνουργιο, πανέμορφο και πλήρως λειτουργικό γήπεδο (αν και δεν διαθέτει ακόμα σύστημα ηλεκτροφωτισμού) έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα σωματεία.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης, μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι εργασίες στο νέο  ενωσιακό «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» ολοκληρώθηκαν, μετά από προσπάθεια δύο ετών.

«Η αποπεράτωση του Νέου Ενωσιακού Γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στην περιοχή Τσαΐρι ολοκληρώθηκε. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ, κ. Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παραδώσουν το έργο, στα Σωματεία της Δύναμης της ΕΠΣΔ, για τα οποία έγινε και αυτή η μεγάλη προσπάθεια. Μια πρωτοποριακή ενέργεια για τα δεδομένα των Ενώσεων, για την χρηματοδότηση γηπέδου μέσω του προγράμματος LEADER.

Ένα γήπεδο, που μετά από μια κοπιαστική προσπάθεια δύο τουλάχιστον χρόνων, έφτασε στο τέλος της, με ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί όχι μόνο την Ένωση αλλά και όλους τους Δωδεκανήσιους. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες που πίστεψαν στην όλη προσπάθεια και συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του γηπέδου, αναγνωρίζοντας μεταξύ πολλών άλλων παραγόντων την πολύτιμη και ποιοτική εργασία που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους τομείς.»