Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», στη μνήμη του αείμνηστου φίλου και συνεργάτη του Συλλόγου, Σωτήρη Παπαστεργίου.

Θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία. Συγκεντρώθηκαν 55 μονάδες αίματος που θα συμβάλουν σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών του ΓΝΡ, σε αίμα και 30 δείγματα για Δότες Μυελού των Οστών.

 Στην εκδήλώση της 12ης Μαϊου, την πρώτη της εμφάνιση, έκανε η νεοσύστατη Ομάδα Νέων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η οποία φέρει τον τίτλο Π.Ε.Ν.Ε.Α Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» που μέλη της, είναι φοιτητές και φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς που συνέδραμαν στην επιτυχία της εκδήλωσής:
Το Τμήμα Ρόδου AHEPA HELLAS hj-33,  το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα , το Σύλλογο Καρκινοπαθών Ρόδου Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή, την Αδερφότητα Κρητών Ρόδου "Ο Ψηλορείτης", την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου, την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδ/νησου, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδ/νησου, τη Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου και την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομία Νοτίου Αιγαίου για την εξαιρετική συνεργασία.

Οφείλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Pane di Capo, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, το Εστιατόριο «Μιμάκος», το Ίδρυμα Σταματίου, το κομμωτήριο «Sotiris Vasilas Hair Art Studio», το κομμωτήριο «Lusperia Hair Salon», που στηρίζουν κάθε προσπάθεια του συλλόγου μας.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και ευγνωμοσύνη στον μαιευτήρα – γυναικολόγο, κ. Μπόλκα Βασίλη, για την πολύτιμη βοήθεια του, το Δήμο Ρόδου για την φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου, το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και όλα τα ΜΜΕ για την παρουσία τους στην  εκδήλωση.